Partyflock
 
­ Nederland

Candy Club 3 daagse tijdens Kerstdagen in Club Noa

gepubliceerd door , op
Candy Club 3 daagse tijdens Kerstdagen in Club Noa
21 december 2009
Op 24, 25 en 26 december presenteert Candy Club in samenwerking met Noa een te gekke Candy Club 3 daagse in de meest populaire Club van Nederland. Tijdens deze non-stop Candyshop zul je in Noa 3 dagen lang de beste artiesten tegenkomen die de lekkerste muziekstijlen van dit moment zullen vertegenwoordigen.

De 3 daagse wordt op donderdag 24 december tijdens Kerstnacht afgetrapt met ‘Ik Ken Die Club’, de gezellige ons-kent-ons avond van Noa met een vleugje Candy Club. deze speciale Kersteditie zullen daarom ook alle bekende gezichten van Candy Club en Noa er samen een groot feest van maken met een breed assortiment aan goede muziek!

Op vrijdag 25 december, eerste Kerstdag, presenteert Candy Club een te gekke avond voor de Urban, Hip-Hop en R&B liefhebber onder de naam ‘Candylicious’. Hier zal in de bovenzaal van Noa een te gek stylish urban feest plaatsvinden met de elite op het gebied van Urban. Niemand minder dan Brainpower en Dicecream zullen samen met dj TLM en support act T-Slash een geweldige show neerzetten met alle grote hits die je van hun kent zoals Dicecream’s hit ‘Whoop Whoop’ waarvan de videoclip in Noa is opgenomen!

Tot slot, als ultiem hoogtepunt van de Candy Club 3 daagse vindt er op zaterdag 26 december een ‘grand edition’ plaats van Candy Club met naast Candy Club residents Steff da Campo en Praia del Sol op de line up niemand minder dan Funkerman! Funkerman zijn ster is rijzende en met zijn geweldige producties op het Flamingo Records label van zijn maatje Fedde le Grand reist hij tegenwoordig de hele wereld over. Op tweede Kerstdag zal hij Noa en Candy Club het ultieme Kerstgevoel bezorgen met een heerlijke set vol goede en warme muziek.

Natuurlijk zal Noa 3 dagen lang omgetoverd worden tot een snoepachtig winter wonderland met daarbij elke avond danseressen, entertainment, candy girls en vele give aways!

Voor deze 3 te gekke avonden bestaat er een mogelijkheid om voor slechts 15 euro een passé partout te bestellen. Losse verkoop bedraagt 7 euro per avond. Kaarten zijn te koop via de nieuwe Noa webshop op www.club-noa.nl

1 opmerking

:bounce: