Partyflock
 
­

Streamlined · Christmas Special

gepubliceerd door , op
afbeelding Streamlined
FeestStreamlined · Christmas Special
Datumzaterdag 26 december 2009
LocatiePoema RAW
WinactieStreamlined actie, gesloten
Last Update: Bolier nodigt internationale vrienden uit voor “Streamlined – Christmas Edition”

Tranceminded Nederland maakt zich langzaam maar zeker op voor hét ‘toetje” van 2009 op trancegebied. En geef zelf toe: wat is er nou fijner dan om op Tweede Kerstdag, na het zoveelste kerstdiner van deze periode, he-le-maal los te gaan tijdens “Streamlined – Christmas Edition” in Club Poema RAW te hartje Utrecht? Bolier nodigt voor deze speciale kersteditie van “Streamlined” louter speciale gasten uit. Naast Leon kun je onder andere vanaf 22:00 uur Aly & Fila, Marcus Schössow, W&W en Misja Helsloot achter de decks verwachten. Lees snel verder voor de laatste info!

Streamlined: The Concept!

Streamlined” is het concept rondom één van de vaste waardes in de trancemuziek: Bolier. Met zijn indrukwekkende lijst van producties en gigs, is de gasther zelf helemaal klaar voor het Streamlined spektakel. Over indrukwekkende lijsten gesproken: Bolier stijgt dit jaar maar liefst 32 plekken in de jaarlijkse DJMag Top 100, waarin Leon momenteel de 6derde plek bezit. Genoeg redenen dus om tijdens “Streamlined” de Kerst waardig af te sluiten in Club Poema RAW te Utrecht.

Naast de mixcompliatie “Streamlined 2009: Buenos Aires” heeft Bolier ook een tweewekelijkse radioshow genaamd “Streamlined”die uitgezonden wordt op Afterhours FM. Dit radiostation zal uiteraard op 26 december de gehele avond live broadcasten. Natuurlijk viert Bolier de lancering van zijn nieuwe concept in Nederland niet alleen en met het kerstgevoel in het achterhoofd heeft men enkele (inter)nationale vrienden uitgenodigd om de ware kerstspirit op zaterdag 26 december 2009 in Club Poema RAW ten gehore te brengen.

Streamlined: The Guests!

Als eerste stellen we met gepaste trots de door Bolier uitgenodigde gasten aan jullie voor. Aly & Fila heeft eigenlijk in de internationale trancescene geen introductie meer nodig. Liefkozend worden de Egypenaren ook wel de “godenzonen der trance” genoemd en evenals in 2008 zal Aly & Fila ook dit jaar de kerst weer in ons kikkerlandje aanwezig zijn. De tweede internationale gast die op zaterdag 26 december het DJ altaar van Club Poema RAW zal betreden is Marcus Schössow. Deze goedlachse Zweed lanceerde dit jaar zijn eerste artiestenalbum “Outside The Box” en is van Seoul tot New York een graag geziene gast in de DJ booth. Tweede Kerstdag staat bij Marcus al met een dikke stift gemarkeerd, onder het motto “Streamlined: Christmas Special”.

W&W is één fris opkomend DJ duo uit de stal van Armada. Met hun stevigere platenkeuze en hun krachtige producties zoals “Arena”, “Mainstage”& “Dome” staan beide heren garant voor een groot “voetjes-van-de-vloer”-gehalte. Misja Helsloot is één van die namen die al jaren nooit teleurstelt. Na een indrukwekkende carrière van 11 jaar bracht Misja Helsloot recentelijk zijn debuutalbum ‘All Inclusive’ uit. Kwaliteit met een hoofdletter K, daar staat deze held ook op 26 december in Club Poema RAW te Utrecht garant voor.

Streamlined: The Timetable!

Bij deze uiteraard ook de timetable voor “Streamlined – Christmas Edition” op zaterdag 26 december 2009 in Club Poema RAW te Utrecht:

22:00 – 00:00 Misja Helsloot (Nederland - Create)
00:00 – 01:30 Marcus Schössow ( Zweden - Tone Diary)
01:30 – 03:00 Bolier (Nederland – Spinnin’)
03:00 – 04:30 Aly & Fila ( Egypte – Future Sound of Egypt)
04:30 – 06:00 W&W (Nederland – Armada)

Hosted by: MC DA SILVA (Brazilië – Trance Nation)

Streamlined: The Location!

Zoals reeds vermeld zal deze avond plaatsvinden in Club Poema RAW, gelegen in hartje Utrecht. In de afgelopen tijd zijn er al een aantal veranderingen merkbaar geworden, waarmee geprobeerd wordt de feestbeleving in Poema RAW nog beter, fijner en gezelliger te maken. Bijvoorbeeld de extra bar, het deluxe rookhok en het Lockerbox kluisjes systeem bij de ingang. Club Poema RAW zal tijdens “Streamlined uiteraard weer voorzien worden van de nodige extra’s. Uiteraard mogen de lasers niet ontbreken tijdens dit evenement, en met een ideale set-up zullen de lasers in de Utrechtse Club Poema RAW de sfeer nog meer verhogen.

Streamlined: Tickets!

De voorverkoop voor dit event verloopt inmiddels boven verwachting. Er zijn echter nog tickets in de presale verkrijgbaar tegen de scherpe prijs van EUR 15,00. Tickets zijn verkrijgbaar via Timoco en vestigingen van de BelCompany door het gehele land. Let op: de voorverkoop verloopt in een rap tempo. Op = op! Helaas zijn de tickets voor het kerstdiner reeds compleet uitverkocht!

2 opmerkingen