Partyflock
 
­ Nederland

Absolutely Hardstyle

gepubliceerd door , op
Absolutely Hardstyle
14 september 2009
Zaterdag 26 september is het tijd voor alweer een nieuwe editie van Absolutely hardstyle. Na een succesvolle editie op kerstavond en koninginnennacht, is het nu tijd voor de 3e editie tijdens de kermis in St Michielsgestel.

Waar anderen zich vergapen aan de botsauto’s, kunnen de hardstyle liefhebbers hun hart ophalen bij Absoluut waar weer alles uit de kast zal worden gehaald om er een geweldige avond van te maken! Deze avond maakt Ramo zijn debuut op het Absolutely hardstyle podium. Deze talentvolle dj en producer heeft tijdens de zomer de vakantiegangers op Mallorca getrakteerd op zijn hardstyle beats. Zaterdag 26 september mag hij St. Michielsgestel overtuigen van zijn talent. De avond wordt gehost door MC Nolz. Op de afgelopen 2 edities van Absolutely hardstyle heeft The Chronic bewezen dat hij weet hoe hij de zaal op zijn kop moet zetten. Deze editie mag hij zijn draaikunsten vertonen samen met zijn maatje Artiest. Deze jongens werken hard aan hun carrière en hebben reeds aardig wat boekingen in de regio op hun naam geschreven. Absolutely hardstyle kan worden toegevoegd aan het lijstje!

Nadat ze de vorige editie schitterden door afwezigheid, zijn de Soulshakerz er helemaal klaar voor om Absoluut op haar grondvesten te laten trillen. Afgelopen zomer waren ze te bewonderen op Intents waar ze een erg lekkere set weggaven. 26 september gaan ze dit eventjes dunnetjes overdoen! Wegens succes geprolongeerd: Noisecult. Dé verrassing van Queens Bass. Met hun gevarieerde trackkeuze en energieke performance stalen zij meteen de show. Reden genoeg om ze op Absolutely hardstyle weer te boeken!

Dailucia is een naam die we dit jaar tegenkwamen op Defqon. 1 en op The Qontinent. Nadat Dailucia is overgestapt van hardcore naar hardstyle is haar carrière in een stroomversnelling geraakt. Haar release Sonar/Lunar werd goed ontvangen. Absolutely hardstyle kan haar borst natmaken voor deze “Hardstyle-Queen”. Rebirth, Emporium, Intents, Defqon .1 Festival, Summerfestival, Gigadance, WiSH Outdoor, Tomorrowland, The Qontinent, Decibel, Mysteryland en 26 september op Absolutely hardstyle.

De Noisecontrollers zijn niet te stoppen. Er is haast geen festival geweest waar ze afgelopen zomer de boel niet op zijn kop hebben gezet. Al hun releases worden stuk voor stuk met gejuich ontvangen. Attack Again lijkt nu al een klassieker te zijn geworden. Deze top-act wil je niet missen! Zoals jullie van Absolutely hardstyle gewend zijn zal er worden gezorgd voor lekker geluid en een spetterende lichtshow. Ook is er een betaalde garderobe aanwezig. Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle Primera winkels, paylogic, Voorverkoop: € 7,50 ex fee, Deurverkoop: € 12 50,- (mits niet uitverkocht), Zorg dat je dit niet hoeft te missen !

3 opmerkingen

Hmm weet niet of ik ga komen maar ben wel heel erg benieuwd...
Werkzaam bij ITSOTC Events
Artiest {SHOWLIST artist 23969, 25565}
Was de vorige keer echt top!!!
Dikke kans dat ik aanwezig ben