Partyflock
 
­ Nederland

Hard Essentialz
FSD official afterparty

gepubliceerd door , op
Net voordat de vakanties vol op zullen beginnen, en voor sommige zelfs de start van hun vakantie. Een hardcore party met de twee stijlen die de scene domineren, en een lijst aan hoofd acts die deze stijlen perfect vertegenwoordigen, een ideale start van de zomer!

Nog één week en dan is het eindelijk zover, het veelbelovende early hardcore / hardcore concept zal eindelijk zijn essentie gaan laten zien in Zalinaz te Etten-Leur.
De locatie is ideaal om een aantal van 1500 party peeps hun gang te laten gaan. Confused Events en G-Force zullen voor deze avond een extern geluid systeem neerzetten zodat het geluid heerlijk zal doordreunen en de hardcore zijn ware aard kan laten horen en voelen. Ook zal deze avond garant staan voor de eerste vakantie foto’s van jouw zomer 2009, want er zullen deze avond foto’s worden genomen door o.a. partyflock.

Op dezelfde data als Hard Essentialz vind het hardcore festival ff stampen dan plaats in Raamsdonkerveer, zo'n 20 minuten van Zalinaz verwijderd. Hard Essentialz zal fungeren als de officiële afterparty van FSD. zodat de party peeps niet al om 00.00 zullen moeten stoppen met feesten maar lekker kunnen doorgaan tot 05.00.
Op FSD zullen er tegen een gereduceerde prijs speciaal voor de bezoekers van F.S.D. ook nog kaarten te koop worden aangeboden. Confused Events en G-Force zullen een groot deel van die kaart verkoop doneren aan het goede doel waar FSD zich dit jaar voor inzet, namelijk het Sophia Kinderziekenhuis!

Hard Area & Esentialz Area: The Balance

De organisaties hebben voor Hard Essentialz gezorgd voor een zeer sterke en gebalanceerde line up. Zo is er gezorgd voor veel variatie in beide zalen en zal het zeker niet saai en eentonig gaan worden deze avond.
Zo staat in de ''Hard Area'' The Viper garant voor een heerlijke mainstream set, zullen Art of Fighters en Mad Dog samen de Italiaanse Hardcore van Traxtorm records vertegenwoordigen, zal Nosferatu lekker doorrammen met zijn unieke Enzyme stijl en zal Promo de avond eens goed gaan afsluiten met de fenomenale sound van The Third Movement. Niemand minder dan Ruffian zal jullie party peeps door deze avond heen praten in de Hard Area.

Ook voor de ''Essentialz Area'' zal er een enorme variatie zijn, zo zullen Rob & MC Joe de avond beginnen met de hardere oldschool en wat langzamere early, zal Panic zich weer eens als echte early rave master waarmaken en gaat Promo de tijd v/d Promo Files en al wat hij daar bij vind horen laten herleven zoals nooit tevoren. G-Town Madness komt te vervallen deze avond en wordt verschoven naar een nader te bepalen datum. Joe Rascal zal wegens een iets kortere programmering in zaal 2 ook komen te vervallen.

Timetable
22.00 – 23.00 Wisdom & Demon
23.00 – 00.30 Only & M-ystery
00.30 – 01.30 The Viper
01.30 – 03.00 Art of Fighters & Mad Dog
03.00 – 04.00 Nosferatu
04.00 – 05.00 Promo
Hosted by Ruffian


23.00 – 00.00 Horus & Milo
00.00 – 01.15 Rob & MC Joe
01.15 – 02.30 Panic
02.30 – 03.30 Promo
03.30 – 04.30 B!zar & Blade
Hosted by: O-Boy en Skinny D


Info

Naast de ‘’early bird’’ ticket Aktie, de ‘’Pre-Sale’’ tickets die tot 11 juli 16.00 verkrijgbaar zijn en de Aktie prijzen die nog op FSD zullen gaan gelden is er uiteraard ook de deur verkoop. De deur prijs zal € 20,- zijn.

Voor meer informatie:
www.confused-events.nl // www.g-force-events.nl // [flock=2541]{element is niet toegankelijk}

16 opmerkingen

hmmm, min punt, geen g town madness :no:.
'Hard Area & Esentialz Area: The Balance'

Essentialz met dubbel S:p

'Naast de ‘’early bird’’ ticket Aktie, de ‘’Pre-Sale’’ tickets die tot 11 juli 16.00 verkrijgbaar zijn en de Aktie prijzen die nog op FSD zullen gaan gelden is er uiteraard ook de deur verkoop.'

kromme en te lange zin(A) sorry ben in een zeikbui Dennis.


heb er zin in, kzal veel boven aanwezig zijn(y) en ben benieuwd of promo als afsluiter in de main nu WEL goed kan draaien want zijn platenkeuze in de hooi was ronduit K*T
laatste aanpassing
en het is Actie

wordt knallen!!! :d
laatste aanpassing
Uitspraak van Wesleyy_ op maandag 6 juli 2009 om 17:59:
zeikbui

Uitspraak van Wesleyy_ op maandag 6 juli 2009 om 17:59:
Ik heb er zin in. Ik zal veel boven aanwezig zijn(Y) Ben benieuwd of Promo als afsluiter in de main nu WEL goed kan draaien, want zijn platenkeuze in de hooi was ronduit kut.
laatste aanpassing
Uitspraak van The Insurgent op maandag 6 juli 2009 om 19:03:
Uitspraak van SpazemanG:[ op maandag 6 juli 2009 om 17:59:
zeikbui


Uitspraak van SpazemanG:[ op maandag 6 juli 2009 om 17:59:
Ik heb er zin in. Ik zal veel boven aanwezig zijn Ben benieuwd of Promo als afsluiter in de main nu WEL goed kan draaien, want zijn platenkeuze in de hooi was ronduit kut.

pc-taal jwz:x
Uitspraak van Wesleyy_ op maandag 6 juli 2009 om 17:59:
die nog op FSD zullen gaan gelden is er uiteraard....

Tussen gelden en is moet ook nog een komma.
Jah en hoe komt je thuis dan?

6uur wachte op de trein:P Beter dat ze tot 8u doorlate knalle huppa:D
FSD is lang zat :yes:
dat was mij plan ook al dat Hard Essensails ook me afterparty ga worde als FSD door ga :roflol:
Uitspraak van Fromhell op dinsdag 7 juli 2009 om 10:49:
6uur wachte op de trein

3uurtjes wachten ofzo:p is wel kut, heb het ook al eens gedaan. pff ijskoud op dat station.


Uitspraak van Renzu op dinsdag 7 juli 2009 om 13:58:
FSD is lang zat

als je echt van 12tot12 blijft dan wel ja
Uitspraak van Wesleyy_ op dinsdag 7 juli 2009 om 17:04:
als je echt van 12tot12 blijft dan wel ja

Ben ik wel van plan :D
AoF & Mad Dog :respect:
BlaBlaBla, gewoon komen en gáán
laatste aanpassing
The Beat is FLOWN