Partyflock
 
­ Nederland

Club Krang
The Sopranos edition

gepubliceerd door , op
Vrijdag 3 Juli zullen de temperaturen letterlijk en figuurlijk hoog oplopen in de Flexbar, want het is weer tijd voor Club Krang! Met dit keer als thema: 'the Sopranos'.

Aangezien er voor vrijdag tropische temperaturen zijn voorspeld, lijkt het de organisatie een verstandig idee om de kleding lekker luchtig te houden. Maar het liefst wel nog steeds met dat chique of juist ordinaire teintje: denk aan gouden zwembroeken, glimmende bikinis, zonnebrillen, gouden kettingen, snorren, tattoos, haren omhoog, etc. De organisatie zorgt uiteraard ook nog voor de nodige verkoeling ter plekke.

Om de zomer lekker in te gaan zullen in de grote zaal beide buitenlandse Krang residents komen draaien: Platten Peter en Julietta. De warm-up zal worden verzorgd door nieuw talent Aike.
Julietta - de ongetroonde house koninging - staat week in week uit op alle grote clubs en festivals van Europa, en niet zonder reden. Met haar unieke mix van hedendaagse house en oude, zeldzame, obscure housetracks weet zij keer op keer iedereen te verbazen. Zo werd haar podcast voor ibiza-voice de hemel in geprezen door vriend en vijand. Luister en huiver op http://www.ibiza-voice.com/music/podcast/Julietta

Platten Peter, opvolger van Karotte als resident van de U60311 te Frankfurt, is een DJ die de harten van menig Nederlander al heeft gestolen. Hij is altijd vrolijk, hij heeft maar één missie en die slaagt altijd: het dak er finaal af blazen en iedereen laten dansen tot ze erbij neer vallen. Met zijn mix van techhouse, techno en minimal is hij dan ook de ideale DJ om de avond af te sluiten.

Club Krang zou niet Krang zijn als het niet allemaal nog Kranger kan en dus is er in bar zaal iets compleet anders dan je gewend bent, namelijk: 'Discopaleis Bada Bing! - de officieuze Simply Red afterparty.'

Simply Red speelt deze avond in het Westerpark en het leek de organisatie leuk daar iets mee te doen. Vandaar DJs Flow & Ingy aka Flowing in de mix met hun oude platencollectie van sixties t/m nineties. Shake that booty dus!
Omdat een kaartje voor Simply Red al duur genoeg is, is de entree tot 00:00 uur maar 5 euro (voor beide zalen).

6 opmerkingen

Werkzaam bij Voidd
Julietta en Peter, nice one. Jammer dat ik in Frankrijk zit:-(
Drink er ook 1 voor mij Flow en Ingy:D
laatste aanpassing
 
PlattenPeter.... wat een held!! Jammer dat we niet kunnen...
sopranos roeleren.
Peterrrrr... !!!

Helaas ziek dus niet bij!

Flow & Ingy veel plezier!
 
Artiest {SHOWLIST artist 82921, 53635, 36874}
Aike!!!!!!