Partyflock
 
­ Nederland

Circuit

gepubliceerd door , op
Circuit
2 juli 2009
4 juli staat Purple in het teken van Circuit, de jongens van Mproductionz pakken dan ook flink uit. Mproductionz is een organisatie uit Rotterdam die het afgelopen jaar flink aan de weg aan het timmeren is. Met een lijst van flinke boekingen in het verleden van o.a. artiesten zoals: Barem, SLG, Seph, Abnormal Boyz, BLM en nog vele anderen heeft Mproductionz een stabiele fan basis weten te creëereen. Er word ook niets ingehouden tijden het bedenken van de line up voor Circuit. De muziek staat centraal, met dikke groeven, rollende baslijnen en pittige percussie! Zijn jullie er klaar voor?

Joachim de voorman van het Rotterdamse label Sound Architecture die de laatste maanden flink zijn stempel heeft gezet in het Internationale dans Circuit, zal aanstaande zaterdag zijn debuut in Arnhem geven. Joachim draait al 10 jaren mee in het professionele Circuit en heeft gestaan naast grootheden zoals Ricardo Villalobos, Luciano, Svent Vaith en nog vele anderen. Met Internationale residenties in vrijwel geheel Zuid Aamerika is het duidelijk dat het nu zijn tijd is. Het is duidelijk dat Joachim koning is achter de decks, maar ook op productie front heeft deze jongen niet stil gestaan. Met zijn debuut release op Perplex Records kreeg Joachim support van alle “big boys” en hier stopt het niet bij. Ook op eigen label Sound Architecture brengt de toekomst nog veel knallers van Joachim. Zijn set wil je dus echt niet missen!

Mesquitas een van de nieuwe lading DJs en Producers die het afgelopen jaar Rotterdam op stelten heeft gezet, zal tijdens Circuit ook zijn ding doen. Bij Mesquitas zit ritme tot in de botten en deelt dit graag met het publiek, zijn kracht komt naar voren bij sublieme platen keuze en strakke lange mixjes. Ook Mesquitas heeft het afgelopen jaar op productie front niet stil gezeten, met zijn debuut release op Fassade Records die bij niemand minder dan Jeff Mills in de platen koffer terecht is gekomen. Verder heeft Mesquitas nog veel om naar vooruit te kijken. Met releases komend op: Minimal and Melodies, Sound Architecture, Grayarea en nog enkele andere beloofd Mesquitas nog veel van zich te laten horen in de toekomst.

Hendrick Woods een jong nieuw talent die de afgelopen maanden veel van zich heeft laten horen. Woods wist zich meteen een plekje te veroveren op feesten rondom heel Nederland. Met wat mooie gigs achter de rug in clubs zoals; Catwalk, Stubnitz , de Rechter om maar enkelen te noemen hebben zijn sets een reputatie om aan te voldoen, dus het is gegarandeerd omhoog met die handjes en voetjes… Feest! Ook Hendrick Woods heeft al enkele mooie plaatjes om achter zijn naam te schrijven, met zijn debuut release die later dit jaar op Minimal and Melodies zal uitkomen. Iemand om in de gaten te houden, wat een klapper dat hij zal worden!

Circuit belooft een en al feest te worden. En dit voor nog maar 5 Euro! Dus kom ook jij 4 juli naar Purple en beleef het Circuit

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 44395, 44727, 41936}
Kan niet wachten!
De line up voor de 2de editie van 8 augustes word zaterdag bekend gemaakt!