Partyflock
 
­ Nederland

GZG viert eigen clubavond wederom op nieuwe hangout in Noord

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 4 juli zal Club GZG weer plaatsvinden op dezelfde locatie als die in juni, namelijk in de Schram Filmstudio's in Noord. Het is een goede traditie om het Club GZG circus eens in de zoveel tijd te verplaatsen en voorlopig lijkt deze plek in Noord de nieuwe hangout voor GZG. In een vierkante hal, volledig ingericht door GZG en volledig afgebroken door hun publiek.

Na te zijn begonnen in de ITW (Pick-up Club) en op de M.S. Blommendal kondigde GZG twee maanden geleden het rentree van hun eigen clubavond Club GZG weer aan. Op 4 april werd na een twee jaar durende pauze de aftrap gegeven voor een serie van 4 nieuwe edities van het enige nachtfeest van de Gasten. Na eerst de Distelweg en daarna de Condensatorweg tot in de vroege uurtjes te hebben gerockt, was 6 juni de tiende editie. Oftewel; Club GZG X. Nu het brandende X-symbool weer is gedoofd en de zaal weer dienst doet als filmstudio is het tijd om de volgende editie weer aan te kondigen.



Zaterdag 4 juli zal deze plek weer worden omgetoverd tot een club zoals GZG die voor ogen heeft. En met de eerste editie op de Grasweg achter de rug, kan het de tweede keer alleen nog maar beter gaan. Want hoewel het sfeertje er tot een uur of 09:00 goed in zat, was het geluidssysteem niet helemaal 100% in juni. Daarom is na een aantal experimenten nu gekozen voor een nieuw systeem. Verder blijft het recept van Club GZG onveranderd, wat betekent dat het geheel in één ruimte plaats vindt, de line-up niet bekend gemaakt wordt en er door middel van decoratie, inrichting en licht een totale clubervaring wordt neergezet tot een uurtje of 08:00.

4 Juli dus de volgende en laatste Club GZG deze zomer. 8 Augustus viert GZG hun vijfjarig bestaan in een nog niet eerder gebruikte brute loods op hetzelfde terrein.

Kaarten € 17,50 in de VVK, 20 ADD via www.gastenzondergrenzen.nl/tickets.html

7 opmerkingen

jammer, zelfde datum als sensation.. was er graag heengegaan!
Nou hier gaan we gewoon weer heen :) zin zin zin :d
 
Uitspraak van Wouter? op donderdag 25 juni 2009 om 15:25:
LEVUH
ITW (Pick-up Club):D
Heul jammer dak hier niet bij kan zijn. Aan de line up ligt t niet; dies dik. (Y)
Iedereen die gaat...have fun. :)
Werkzaam bij GZG Amsterdam
Club GZG a.s. zaterdag gaat niet door!

Jawel, jawel, jullie lezen het goed: we hebben besloten om ons feest voor aankomende zaterdag te cancellen...

De reden hiervoor is simpel; we hebben tot nu toe te weinig kaarten verkocht om zeker te kunnen zijn van een goede, kolkende Club GZG a.s. zaterdag. En dit vinden we wel een vereiste. Als we bijna 20 euro vragen moet het gewoon wel écht goed zijn. Dit kunnen we nu niet garanderen, dus vandaar dat we hebben besloten om het hele feest niet door te laten gaan. Een moeilijke, gare beslissing, waar we enorm van balen - maar waarvan we wel het gevoel hebben dat het het beste is.

Teveel feesten
De achterliggende reden van dit alles is dat we onze zomeragenda gewoon veel te vol gepropt hebben. Teveel feesten in te weinig tijd. Het gevolg van onze gekozen koers om in 2009 alleen maar vergunningen aan te vragen voor eigen feesten. We zijn er ons al een tijdje van bewust dat het teveel is (net als jullie), maar nu barst de bom. Waar het vroeger gewoon duidelijk was wanneer er weer GZG was, leek onze planning van de afgelopen maanden af en toe wel op een zoekplaatje.

Onze feesten moeten spannend, bijzonder en uniek zijn, en zoveel feesten achter elkaar geven werkt daar absoluut niet aan mee. Het is ‘m gewoon niet. Dit is iets waar we zelf al een tijdje achter zijn en iets dat we ook al van meerdere malen van onze bezoekers hebben gehoord.

We merken dat we niet meer voldoende focus, energie en spirit kunnen opbrengen voor komende Club GZG. Met ons 5 jarig bestaan op 8 augustus in het achterhoofd hebben we daarom besloten om al onze energie, aandacht en focus op ons 5 jarig bestaan te richten – ons belangrijkste en waarschijnlijk ook bruutste feest ooit.

En nu?
Uiteraard krijgt iedereen die al kaarten heeft gekocht voor aanstaande zaterdag zijn geld van ons terug. Mail eventjes en dan maken we het in orde. En verder gaan we vanaf vandaag vol aan de slag met het organiseren van ons 5-jarig-bestaan op 8 augustus, wat over 6 weken van start gaat. Hierbij is overigens alle hulp (tijdens, voor en na het feest) meeeeeer dan welkom.

Qua aantal feesten is het inmiddels weer helemaal peaceful: voor de rest van de zomer hebben we nog maar 2 feesten op de agenda; waarvan we allebei mega-mega-mega-knallers gaan maken. Make no mistake. Eerst 5 jaar GZG, en vervolgens een maand later ons uliteme buiten-weekend-festival Familieweekend.

We zijn dus weer terug bij een duidelijke agenda – met alleen maar knallers erop. Zoals het hoort. En dat is uiteindelijk dus eigenlijk nog best wel goed nieuws...

Zo dit was ‘m weer – thanks voor het lezen iedereen. Voor opmerkingen, ideeën, feedback etc. kun je gewoon op reply drukken en ons wat sturen. Inkomende mail wordt altijd gewaardeerd :)

Peace out en tot in augustus,

Groetjes, Tom, Ruben, Bardo

Gasten Zonder Grenzen


*****************************************

GZG media

Muziek: soundcloud.com/gzgamsterdam
Video: www.youtube.com/gzgamsterdam
Info: www.gastenzondergrenzen.nl
Kaarten: www.gastenzondergrenzen.nl/tickets.html

GZG Agenda

** 8 augustus: 5 jaar GZG - Wat een leven!
Schram Studio’s: Grasweg 50 Amsterdam.
Open 22 – 08.
Kaarten € 22,50 in de VVK, 25 ADD.
Mike Ravelli, Ille Bitch, Rauwkost, Kombinat 100 LIVE, Toni Rios, De Man Zonder Schaduw.

** 5 & 6 september: GZG Familieweekend 2009
Info op www.gastenzondergrenzen.nl