Partyflock
 
­

Club Fusion is Back and on track!

gepubliceerd door , op
Na een aantal bijzonder succesvolle edities in de voormalige Marcanti te Amsterdam en nu voor de 2e keer als 'Club Fusion Industry' in de Hemkade te Zaandam zijn er wederom de juiste ingrediënten gecombineerd om voor een geweldige avond garant te staan.

6 september is het dan zover! Nationaal en internationaal bekende artiesten als Don Diablo, JP, Jon the Dentist, Marcel Woods, Jochen Miller, Yesse, The Freak en Berry van Gardingen zullen zaal 1 en 2 in de Hemkade bereiden zodat iedereen met een voldaan gevoel naar huis zal gaan. In sectie 3 gaan Mark van Dale en José je dé house classics van de laatste 10 jaar laten horen. Tevens is er in sectie 4 een talentroom waar je de nieuwste talenten kan bewonderen en uiteraard in sectie 5 de V.I.P. met daarbijhorende VIP dj's. De host van deze avond zal zijn niemand minder dan MC Stanford!

Hiernaast belooft de organisatie een geweldige lichtshow met diverse lasers en leuke decoraties. Als hierbij dan ook nog het trouwe publiek opgeteld wordt is een groots klasse-evenement te verwachten!

De kaarten kosten slechts 20 euro en zijn o.a. verkrijgbaar via internet bij Ticketbox en alle daarbijhorende verkooppunten, alsmede alle Free Recordshop filialen in heel Nederland en bij Fusion Vinyl Dept. welke is gesitueerd aan de Uiterwaardenstraat 129 te Amsterdam.

De volgende editie van Club Fusion zal zijn zaterdag 22 november in de de oude <<O>> in Den Haag met niemand minder dan Tom Harding. Meer informatie hierover volgt snel.

Website: www.clubfusion.nl

3 opmerkingen

ai.........­jordy wa doen we nou.....­escape of thiz???
 
Neuj!!! Het word Hard Thrills :-p
Ed Real!!!!!!!! :-p
 
Aanwezig op Fusion :D