Partyflock
 

Contrast

gepubliceerd door , op
Contrast
6 mei 2009
Op vrijdag 15 Mei ziet een nieuw minimaal-, techno- en house concept het daglicht in de Flexbar in Amsterdam, Contrast genaamd. Om goed van start te gaan komen Format: B Live (Highgrade, Great Stuff - DE) en Oliver Ho aka Raudive (Poker Flat - London, UK) de eerste editie grof inluiden.

Amsterdam is in de ban van de elektronische muziek en Contrast wilt met het organiseren van muzikaal diverse avonden het aanbod nog veel verder uitbreiden. Klein is vaak heel fijn! Het behouden van het intieme clubgevoel is waar Contrast voor staat. Dit gaat gepaard met een relatief kleine locatie waar het lekker donker is en een geweldige sfeer hangt. De Flexbar leent zich perfect voor deze criteria en heeft één van de beste geluidssystemen van Amsterdam. Daarbij zorgt Contrast er ook voor dat er altijd speciale internationale artiesten geprogrammeerd staan, dit met aanvullend Nederlands trots. De eerste editie staat een Duitse en een Engelse act dus in de spotlight.

Allereerst Format: B. Consequent dikke producties afleveren is wat deze live act de afgelopen jaren heeft gedaan. De laatste productie, namelijk de remix van Butch zijn track Amelie staat momenteel hoog in alle charts en zal deze zomer nog vaak te horen zijn. Verwacht een sprankelende Live act met veel nieuw (en oud) materiaal!

Oliver Ho aka Raudive is zeker geen onbekende in Nederland. Door releases op Drumcode en Poker Flat staat hij producerend zijn mannetje en bij eerdere optredens in Nederland stelde hij het uithoudingsvermogen van de bezoekers flink op de proef Tim Nieburg zal deze eerste editie van Contrast opwarmen. Zijn Planet Delsin avonden in de oude club 11 zorgden altijd voor groot succes en met eerdere optredens op avonden als Awakenings, Klinch en Mr Stubnitz is hij een geweldige aanvulling voor de avond. Overige deejays op de avond zijn het Klank duo, Mischa Ozanna en Unik. Ook zij zullen er natuurlijk voor zorgen dat de heupen flink losser worden.

Kom dus vrijdag 15 mei naar de Flexbar in Amsterdam! Een kaartje kost €12,50 in de voorverkoop (flexbar.nl of hier op partyflock) en €15,- aan de deur. Om 23.00 gaan de deuren open, dus zorg ervoor dat je niks van de avond hoeft te missen.

6 opmerkingen

Klinkt gezellig ouwe ;-)


Misschien toch maar ff buurten die dag! :cheer:
+2

Laten we kudos introduceren :')
Uitspraak van Tom™ op vrijdag 8 mei 2009 om 11:07:
Laten we kudos introduceren :')

Het is dat je jezelf geen kudos kunt geven ;)
laatste aanpassing
 
Format B is echt super nice