Partyflock
 
­ Nederland

Queensnight
Woensdag 29 April Maassilo Rotterdam

gepubliceerd door , op
Queensnight
27 maart 2009
29 April zal de Maassilo omgetoverd worden tot een echte Jailhouse. Doormiddel van aankleding en entertainment zullen wij de grootste dance gevangenis van Europa creëren. Een avond waar House, Electro en Fidget/Baltimore/Jackin’ het voor het zeggen hebben. De voorverkoop is al in volle gang, en loopt als een trein. Wie de Jailhouse in luxe wil betreden is ook welkom. Ook dit jaar is er weer een speciaal VIP pakket samengesteld.

Wederom is de reclamecampagne groots aangepakt. De opvallende flyers en posters, met de geanimeerde artiesten, zijn landelijk verspreid. Naast de algemene flyer, hebben alle Cellmates ook een eigen, individuele flyer gekregen. Met 19 verschillende flyers in de omloop heeft Jailhouse weer een ware verzamel rage ontketend.

Voor deze editie van Jailhouse staan er een aantal hele bijzondere buitenlandse artiesten op het programma, zij zullen in de Jail een onvergetelijke performance neer zetten. Jailhouse is dan ook trots om de Belgische Dr. Lektroluv, de Russische Proxy en de Italiaanse The Bloody Beetroots welkom te heten in de Maassilo.

In de ‘House’ vleugel van de Jailhouse, bestaat de line-up uit alleen maar toppers, zo zijn Benny Rodrigues en Mc Gee aan elkaar gekoppeld als Cellmates. Laidback Luke maakt zijn opwachting, Real El Canario spant samen met Mc Mitch Crown, Sidney Samson is een perfecte match met Lady Bee, Funkerman vormt een trio met Andy en Dorothy Sherman, die ook een optreden verzorgen als Shermanology en de samenwerking van Patrix Johnson en Mc Pryme is hier te bewonderen.

De ‘Me Love Lectro’ vleugel is een nieuwe toevoeging aan Jailhouse. In dit gedeelte van de gevangenis zullen Dr. Lektroluv, The Bloody Beetroots, Proxy, Apes and Band en The Freshest Kidz hun kunsten ten gehore brengen.

Op de ‘Courtyard’ van de Maassilo zitten de Fidget/Baltimore/Jackin’ helden. Don Diablo, Mighty Fools, HENZEL & Disco Nova (Vage Gasten), Guerrila Speakerz, Yamani & Mirwais, Vince Moogin en Buiza zullen onder leiding van MC Spyder zorgen voor een hele wilde avond.

Met deze line-up zal koninginnenacht een groot succes worden in de Maassilo. Met haar capaciteit van 4500 man moet ze het aankunnen.

De kaarten voor Jailhouse zijn voor € 22,00 in de voorverkoop verkrijgbaar. De VIP kaarten kosten € 45,00, als VIP heb je toegang via de VIP entrance, je kunt gebruik maken van de verschillende VIP decks en backstage lounge, allen voorzien van bediening en bottle service.

De toegangsbewijzen zijn verkrijgbaar via: alle Free Record Shops, Maassilo.nl, Jailhouse.nl

14 opmerkingen

mightyfools en the proxy (Y)
 
uuuhm 'zaterdagavond 29 april'???
Uitspraak van <Mark> op zondag 19 april 2009 om 00:15:
mightyfools

:respect: voor deze gasten

Uitspraak van verwijderd op zondag 19 april 2009 om 02:23:
uuuhm 'zaterdagavond 29 april'???

:roflol::lol:
laatste aanpassing
line-up is eigelijk een festival line-up damnzzz

maar hoelaat gaat Dr Lektroluv draaien, die mag ik gewoon niet missen !

hahah volgens mij is het woensdag queensnight ;)
Werkzaam bij De Boeskool is Lös
Uitspraak van CHINCHAN op zondag 19 april 2009 om 07:13:
hahah volgens mij is het woensdag queensnight

grootst gedeelte van het feest is toch op donderdag :bier:
 
hm.. misschien maar ff kijken :D ziet er wel leuk uit b)
ik ben er van begin tot eind !
Uitspraak van verwijderd op zondag 19 april 2009 om 02:23:
uuuhm 'zaterdagavond 29 april'???

wel erg slecht dit
Uitspraak van adibass op zondag 19 april 2009 om 14:07:
ik ben er van begin tot eind !

Zowieso, sta te trappelen als de deur open gaat...
Lektroluv, Bloody Beetroots, Proxy = vet = kaarten binnen
Werkzaam bij ITSOTC Events
Artiest {SHOWLIST artist 23969, 25565}
Respect voor die flyer!!!!
Ik ben in Watt!

Richie Hawtin!!! :banana: