Partyflock
 
­ Nederland

Club Cream
De sexy sportswear edition!

gepubliceerd door , op
Club Cream
19 maart 2009
Planet Network en Miss Wendy zijn helemaal enthousiast over jullie fantastische reacties op de eerste twee edities van Club Cream in club Las Vegas. Het nieuwe concept dat je elke eerste zondag van de maand nog even in hogere sferen brengt voor het weekend voorbij is heeft bij iedereen die er is geweest een zeer positieve indruk achtergelaten. Zondag 5 april kunnen jullie weer in je agenda zetten, want dan is het tijd voor de derde keer Club Cream. Dat wordt weer een editie om je vingers bij af te likken, al was het alleen maar om de heerlijke hapjes rechtstreeks uit de keuken en natuurlijk de lekkere welkomstdrankjes met de nodige 'Cream'!

Laten we beginnen met die hapjes. Die worden speciaal voor Club Cream verzorgt door Ron, de topkok die hiervoor thuis alvast de nodige voorbereidingen treft om zo op de avond zelf de lekkerste oosterse hapjes te kunnen serveren. Geen vette hap of kaasprikkertjes, nee echte oosterse kookkunst om je smaakpupillen te verwennen.

Verwennen, daar draait het ook allemaal om op Club Cream. Zowel van binnen als van buiten! Zijn het niet de lekkere hapjes, drankjes of de free-giftset voor 'The Best Dressed', dan is het wel de echte Thaise massage die je er kunt krijgen, verzorgt door een officiele gediplomeerde Thaise masseuse. Laat je lekker ontspannen en je spieren eens goed kneden, dan kun je er weer een maand tegenaan tot de volgende Club Cream. Zo lang duurt het voor je weer de kans krijgt, dus zorg dat je er bij bent op 5 april! Zet het feest in je Partyflock agenda (klik hier) en laat iedereen weten dat jij er ook bij bent deze keer!

Het thema deze keer is 'Sexy Sportswear' dus laat je fantasie eens op volle toeren draaien en haal je high-heel sneakers, sexy strakke T-tops en je te korte tennisrokjes uit de kast en laat eens zien hoe sexy sportief kan zijn!

Banging Line-up
Club Cream wil jullie elke keer weer het beste geven en zorgt voor een line-up waar je zeker niet voor thuis wil blijven. Eén van de regelmatige gasten daarbij is DJ Jean, de meest besproken en legendarische clubheld van Nederland. Ook op zondag 5 april is deze kanjer erbij om jullie te verwennen met zijn arsenaal aan goede muziek en vette draai-technieken. Hij wordt daarin bijgestaan door natuurlijk de Club Cream lady Miss Wendy, mister Queensday Vibe DJ Spider, Alex Motu, Maximo en Thunderous Jerry in de hoofdzaal van Club Cream, ondersteunt door mister Dino's Mc Yo Hans.

Nieuwe digimix
Helemaal Club Cream is ook de digimix bij elk nieuw feest. Wat zeg je? Elke keer een vette clubmix van Club Cream? Jazeker! Maar niet zoals je wel ziet op een cd'tje, maar helemaal digitaal. Lekker makkelijk voor je iPod, MP3 speler of telefoon.

Hoe het werkt? Nou eenvoudig: je geeft bij de ingang je email-adres door en je krijgt daags na het feest een link toegestuurd waar je de digimix rechtstreeks kunt downloaden.

Miss Wendy en Yo Hans kun je wel zien als veteranen als het gaat om het neerzetten van lekkere feesten. Als vanouds werken zij samen om elk feest tot een topavond te maken. Daarom alleen al komen er ook op Club Cream mensen die elkaar al kennen uit de tijd van de legendarische afterclub Dino's in Amsterdam. Zij weten het als geen ander: Als Wendy erachter zit wordt het een topfeest. Dat was toen zo, en dat is het nu nog steeds!

Natuurlijk kun je op Club Cream altijd ook rekenen op de vele extra's die het feest compleet maken.

Zo kun je via Easyticket.nl en Ticketonline.nl je kaartje vooraf al bestellen, kun je een plek op de gastenlijst winnen via Partytickets4free.nl en Seeyoudance.nl en mogen alle dames voor 18u gratis naar binnen (Club Cream gaat om 16u open). Binnen is er naast alles wat je hierboven al hebt gelezen ook vers fruit, lekker verfrissende Ice Cream a la Club Cream. Leuke danseressen met goed entertainment en een groot gratis parkeerterrein voor de deur maken het helemaal af, je komt niks tekort op Club Cream

Dus allemaal, zet zondag 5 april koers naar Club Cream en zet je Tomtom op Houttuinlaan 1, Woerden, dan komt het vanzelf helemaal goed!

En last but not least!
De jaarlijkse Gouden Kabouter Awards staan weer voor de deur.

Het leukste is, dat je mee kan bepalen wie er een Gouden Kabouter Award wint.
Dat doe je zoals elk jaar via het DJ Fanclub Gouden Kabouter Awards 'on-line' STEM-formulier.
Ga ook STEMMEN!
En dat kan vanaf nu, tot eind maart.

http://www.goudenkabouter.nl

Guestlist closes at 18.30

3 opmerkingen

koel!

Miss wendy :respect:
 
Laatste editie was muzikaal en qua sfeer top, geen alledaagse eenheidsworst.

Hier willen we niet ontbreken. Go Miss Wendy
Artiest Maximo
Ik kan niet anders zeggen dat hier goed over nagedacht is.
Het is naar mijn mening een concept die de mensen dat vertrouwde
Partygevoel gaat geven en ik ben er helemaal klaar voor!!!