Partyflock
 
­ Nederland

Zero Gravity update

gepubliceerd door , op
Zero Gravity update
11 maart 2009
Met BNN deze donderdag gratis naar Zero Gravity in De De Graanbeurs in Breda!

Iedereen heeft er ondertussen van gehoord en iedereen vermoedt het al een tijdje: deze donderdag gaat één van de meest spraakmakende feesten van het jaar opleveren, in De De Graanbeurs in Breda. Tijdens Zero Gravity krijg je Warren Fellow, Bart Skils, Miss Monica en nog vijf andere topdj's voor je kiezen, verspreid over twee area's. En we hebben een zeer mooie actie met BNN!

De kaartverkoop voor Zero Gravity gaat enorm hard: afgelopen dinsdag was al meer dan de helft van de beschikbare kaarten in de voorverkoop verkocht. Als klap op de vuurpijl heeft jongerenomroep BNN de organisatie van Zero Gravity benaderd voor een wel hele bijzondere actie: wie op woensdag 11 of donderdag 12 maart voor 5,73 euro lid wordt van BNN, krijgt een gratis kaartje voor Zero Gravity! Donderdag wordt deze bijzondere actie ondersteund door BNN-DJ Dennis Storm. Hij staat tijdens de extra lange lunch op de NHTV achter de knoppen. De dag eindigt voor het BNN-team op het hoogtepunt, bij Zero Gravity in de De Graanbeurs!

Wat te verwachten
Zero Gravity wordt georganiseerd in De De Graanbeurs, misschien niet de eerste plek waar je aan denkt als je naar een dance feest in Breda gaat. Omdat de organisatie zocht naar een locatie waar veel aan aankleding gedaan kan worden, was De De Graanbeurs direct de eerste keuze. De grote zaal, die lange pijp met dat grote podium, daar komt een topfeest echt tot zijn recht. Ook de aanwezigheid van Smoking Area 51 is een plus, want hier kun je lekker ongestoord roken. Dus niet buiten koukleumen met je peuk, maar gewoon chill binnen een sigaretje roken in de rookruimte, voor je weer verder gaat in jouw belevingswereld die op je wacht. Je krijgt bijzonder mooie decoratie, veel verrassingen en de beste muziek voorgeschoteld op Zero Gravity. Ook maak je kans op een gratis vakantie van HUSK en een weekendje relaxen bij Thermae2000.

Laatste event informatie
De deuren van De De Graanbeurs zijn deze donderdag vanaf 22.00 uur geopend. Voor wie niet in Breda woont: het NS Nachtnet gaat donderdagavond in werking, wat betekent dat er om het uur treinen van en naar Breda vanuit de Randstad of Den Bosch rijden. Je kunt dus naar hartenlust tot 04.00 uur doorfeesten en wie weet: misschien wel tot nog later! Kaarten zijn in iedere pauze te koop op de twee grootste afdelingen van de NHTV in Breda en donderdagavond tot 21.00 uur bij Tunes Ville. Woon je niet in Breda: online reserveren doe je via www.zerogravitybreda.nl. Kaarten zijn 6 euro in de voorverkoop en 7,50 euro aan de deur. Ook kun je gebruik maken van de BNN-actie, waarbij je voor 5,73 euro lid wordt van BNN en daarmee gratis toegang tot het event krijgt.

2 opmerkingen

Sowieso de Lama's checken op de Grote Markt van 12 tot 18 (H)