Partyflock
 
­ Nederland

Beatshockerz

gepubliceerd door , op
De naam zegt al genoeg Beatshockerz ,we`re gonna Shock your body with our Beats! De eerste vakantie van het jaar 2009 is aangekomen en dit gaat gevierd worden met een spectaculaire knaller in de Hollywood Music Hall.
Op 22 februari is het een ware noodzaak al je vrienden bij elkaar te roepen en met z`n alle richting de grootste discotheek van Rotterdam te gaan.

Dankzij de dj`s die gaan draaien en de locatie is het een belofte dat je uit je dak zult gaan. Beatshockerz`s message; We`re gonna Shock your body with our Beats!! is waar het om draait. De muziek zal je zo laten bewegen dat je niet weet wat je met jezelf moet doen, want er zijn een groot aantal bekende dj`s uitgenodigd die ware fans achter zich hebben staan omdat zij zo goed zijn in hun vak. Afgelopen editie was een groot succes,dj`s als Hardwell, Sidney Samson en R-Two zorgden voor wilde taferelen in de tent! Mensen gingen uit hun dak, Heupen werden losgeschud en liedjes werden hard meegezongen. De niets moet alles mag sfeer zat er lekker in!

Maar was de vorige editie al een groot feest wat bijna niet te toppen is,deze editie wordt tien keer erger! En door wie zou dat nou komen? Misschien dat deze naam bekend in de oren klinkt? DJ Chuckie! Deze dj heeft eigenlijk geen introductie nodig want alleen zijn naam al zegt genoeg. Deze absolute grootheid in de uitgaanscene komt speciaal naar Rotterdam toe om bij Beatshockerz te draaien. Wat voor muziekstijl hij ook draait, Deze man weet wat het publiek wilt en weet de zaal helemaal gek te maken met zijn draaiskills.
Dan een van Hollywood Music Hall`s grote favorieten; dj/producer Vato Gonzalez. Deze publieksliefhebber van de Hollywood Music Hall hebben wij van Beatshockerz speciaal uitgenodigd omdat deze man de voetjes van de vloer laat gaan met zijn eigenzinnige Dirty House sound.

Dj Irwan weet waar het om gaat als we het hebben over echte Urban muziek, Deze prof zal zijn reputatie zeker waarmaken bij Beatshockerz. En dan een man die door de Gouden greep 2007 en State Awards 2008 is benoemd tot beste dj,The Flexican laat de draaitafel en je hoofd spinnen met de liedjes die hij je laat horen. Dj Quintino heeft ons de hit van nu gegeven met zijn versie van Rap Das Armas. Als door de speakers Parapapa klinkt,zingt iedereen luidkeels mee. Wie van lekkere housemuziek houdt is bij dj R3HAB bij het goede adres. De heren van het ontzettende populaire feest Beatshockerz zullen dit keer weer aanwezig zijn om mensen gek te maken op de dansvloer. Dj Patrick is de man in Hollywood Music Hall,hij is een ware legende in de meerdere malen meest populaire discotheek van Nederland. En dj`s zoals Dyna, FLAVA, Steff de la funk en Robert Reyez zijn ook echte Beatshockerz! De avond zal gehost worden door MC Jollygood. Deze master of ceremony heeft vanaf het begin opgetreden bij Beatshockerz en heeft vele gigs op zijn naam staan. Hij wordt gezien als het MC talent in de uitgaansscene.

Na dit allemaal gelezen te hebben weet je dat je erbij moet zijn in Hollywood Music Hall op 22 februari 2009 bij Beatshockerz. Je bent gewaarschuwd,wees erbij want dit wordt het feest waar iedereen bij zal zijn!

5 opmerkingen

Je bent gewaarschuwd,wees erbij want dit wordt het feest waar iedereen bij zal zijn!

ik niet iig :/
te moeilijk
Ik ben der zoizo bij!
Vraag me alleen af of er nog wel wat mensen op afkomen... Ben nog nooit op zondag in holly geweest...
Artiest {SHOWLIST artist 87036, 48580}
Uitspraak van Nick!9 op zaterdag 14 februari 2009 om 20:55:
Ik ben der zoizo bij!
Vraag me alleen af of er nog wel wat mensen op afkomen... Ben nog nooit op zondag in holly geweest...

het is in de week van de vakantie
 
WAS ZO FUCKING DRUK HE O MY GODD!!