Partyflock
 
­ Nederland

Stufi

gepubliceerd door , op
Stufi
24 januari 2009
Studeren is hard werken. Colleges, tentamens en bijbaantjes... Het is dus heel belangrijk om af en toe flink te gaan stappen en helemaal te ontspannen. Wat is een beter moment dan aan het eind van de maand als je Studiefinanciering binnen is? Je kunt dan onbezorgd los gaan en je niet druk maken over je saldo.

Stufi is een maandelijks feest dat elke vrijdag nadat je studiefinanciering gestort is, wordt gegeven. In Club Poema RAW in Utrecht kan iedereen die van goede muziek, dj’s en feesten houdt helemaal los gaan. Het uitgangspunt van Stufi is iedereen een gezellige, knallende avond te bezorgen. De sfeer is positief en ontspannen en er is dus geen plaats voor agressie en opgeblazen ego’s.

De studiefinanciering is binnen en juist daarom geeft Stufi een party. Even zorgeloos uitgaan en genieten. En op Stufi kan dat perfect. De eerste editie van het feest wordt niet direct na het storten gehouden, omdat veel studenten dan midden in de tentamenperiode zitten. Maar zogauw die klaar zijn, kun je stoom afblazen tijdens Stufi!

Uit je dak gaan op goede muziek is geen probleem. De kick-off van Stufi is op vrijdag 30-01-2009 en de line-up belooft veel goeds. Grote namen als Sidney Samson, Skitzofrenix en Justin Ferier krijgen moeiteloos een zaal plat. Ook is Stufi een podium voor aanstormend talent als Quentin van Honk. Deze Utrechtse wonderboy is de resident dj van het feest. De eerste editie van Stufi is hosted by MC Bizzey.

De organisatie van Stufi zit niet stil en is al druk bezig met de planning van de volgende edities. Die line-up blijft nog even een verrassing, maar ook daar zullen zeker grote namen verschijnen.

21 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 5384, 32929}
:respect:
Het uitgangspunt van Stufi is iedereen die Stufi krijgt dit zo snel mogelijk afhandig maken voordat ze dit gebruiken om hun studie te bekostigen
laatste aanpassing
Werkzaam bij Lakeste
Zo blijkt maar weer eens dat de studiefinanciering voor alles wordt gebruikt behalve studie :lol:
 
nice (y)
een week te laat? ik had m'n stufi gister al binnen!
Uitspraak van fr4ns op zaterdag 24 januari 2009 om 19:00:
een week te laat? ik had m'n stufi gister al binnen!

ik ook
 
wel schandalige keuze van genres :/

Alsof alle studenten van die clubkutjes zijn :lol:
De beschrijving van Stufi kan helaas onder elk ander feest. Misser.
Leuk bedacht (h)
Artiest {SHOWLIST artist 74202, 35037}
het werkelijke gezicht van de commercie laat zich hier zien.
Ik vind het een zeer beroerde titel met een nog beroerdere line up.
sorry jongens! schiet bij mij in het verkeerde keelgat
het is altijd makkelijker hier achteraf een oordeel op te geven maar de meesten waren hier niet eens opgekomen, dus slim bedacht!
Werkzaam bij Minimaal Kabaal
concept is wel ok maar persbericht is erg lauw jongens!
beetje enthousiast maken kan toch wel?
hoezo is dit een concept? het enige waar in deze formule over na is gedacht is de betaaldag van de ibgroep.
natuurlijk een slimme planning maar wel een erg rare insteek om een feestje te geven. wil stufi entertainment studenten echt een plezier doen dan voert het op z'n minst ook studentenprijzen...
 
Vreemd, alsof je meer te besteden hebt als je stufi binnen hebt. Iemand die een béétje met zn geld om kan gaan versprijd dit wel over de maand. Sowieso vind ik het te simpel bedacht.

Line up daartegen, voor een tientje, dat vind ik wel nice :)
leuk feestje..!! wat een gelul dat iedereen er weer wat van moet vinden :P

gewoon party makenn;)!