Partyflock
 
­ Nederland

Lexion The First

anoniem gepubliceerd op
Lexion The First
30 juli 2003
FeestLexion · The First
Datumzaterdag 2 augustus 2003
LocatieLexion
Voor alles is een eerste keer en die eerste keer vergeten we doorgaans niet gauw meer.
De Lexion trapt elke eerste zaterdag van de maand af met The First. Op deze onvergetelijke avond heerst er altijd een ontspannen sfeer en is iedereen in optimale stemming. De frustratie en drukte van weer een maand hard werken wordt er op deze avond en nacht helemaal uit gefeest!

Op zaterdag 2 augustus is het weer zover! Dan zullen de DJ’s zich in optima forma weer van hun beste kant laten zien. Verdeelt over drie zalen zal het publiek dan kunnen genieten van vrolijke uplifting House en lekkere club en club/trance. Verder is natuurlijk alles aanwezig wat de avond maar compleet kan maken. Kraampjes met leuke gadgets, een snackcorner en niet te vergeten het entertainment in de vorm van mooie dansshows.

Ongetwijfeld weer een avond waar men nog lang over na zal praten.

Geopend van 21.30 tot 06.00
(Dames gratis entree tot 22.00)
Entree voorverkoop: € 20,-
(Voorverkoop via de Lexion website of bij het Lexion kantoor te Westzaan)
Entree deur: € 22,50
Entree deur ‘clubcardholders’: € 20,-

13 opmerkingen

 
ga ik misschien ook wel eens een keertje kijken ;)
Ben er 1/2x geweest! enne beide keren mocht ik er nie in.:( of je spijkerbroek is nie goed of je schoene!!:S Ik hou nie zo van vooroordelen!!
:9
 
zou wel lekker druk worden........not...­.hahahaha!
Weet zeker dat het er gezellig gaat worden!!!
Dan zit ik in Lloret, goh ben ik blij dan mis ik toch niks :D:P
 
mn eerste keer lexion was ook meteen mn laatste keer lexion.
wat een bagger tent:(:(
Gelukkig komen er ook alleen maar gezellige mensen,dat scheelt. :)
 
Terror Dennis: darkcore, goa, hardcore, hardhouse, hardstyle, industrial hardcore, oldschool, techno, terror

Tobbedanser?hardcore, oldschool, progressive, techno

Hardstylebasshardcore, hardstyle, hardtrance, oldschool

Waar gaat dit over?!
Kijk eens naar jullie muzieksmaak, nog al vanzelfsprekend dat jullie het niet leuk vinden daar. Jullie muziek wordt niet gedraaid en dan is het dus een baggertent???? De Lexion is een van de meest besproken en best bezochte clubs van Nederland IEDEREEN weet wat voor muziek daar gedraaid wordt. Hoevaak is de Lexion niet op tv geweest. Ze hebben een eigen radio programma op ID&T waar hun stijl muziek gedraaid wordt. Wel onmogelijk naïef om als hardstyler daar heen te gaan en dan te verwachten dat je een leuke avond hebt! Het is geen baggertent, het is een top tent, je zou gewoon even beter moeten kijken naar een line-up voordat je ergens heen gaat! Club, groove en trance dat is de Lexionmuziek, wat doen jullie daar dan vraag ik me af. En ik wilde ook nog even kwijt: :respect: THANK GOD!!! dat ze zulke negatievelingen als jullie niet binnen laten.
mn eerste keer lexion was ook meteen mn laatste keer lexion. wat een bagger tent
Lijkt me het best voor iedereen inderdaad!
laatste aanpassing
 
Helemaal mee eens Cotin, lijkt me vanzelfsprekend dat je als hardstyler o.i.d. geen leuke avond hebt in de Lexion, ik zou er zelf ook nooit heen gaan, maar om nou te zeggen dat het een baggertent is. Ten eerste heeft het feit of het een baggertent is of niet totaal niets met de muziek die er gedraaid wordt te maken, en ten tweede, deze tent is gewoon niet voor personen als Terror-Dennis bedoeld, bemoei je er dan ook niet mee!!
 
Pusies! :-) LEXION RULES!
laatste aanpassing
Heh, ik als hardstyler kan me uitstekend vermaken in de Lexion hoor ;)
 
Ben op veel feestjes en in vele verschillende club's geweest.Van hardstyle,thunderdom­e,Hellraiser tot trance,Tiesto,Cor Fijneman enz en ik moet eerlijk toegeven Lexion is toppie.De mensen daar zijn veel relaxter dan ergens waar hardstyle word gedraaid.En eindelijk ook ns wat oudere mensen met party-ervaring.Marcanti vond ik ook altijd super net zoals de Matrixx alleen wat ik daar nu weer jammer aan vind is dat ze de laatste maanden de 20+leeftijd niet meer echt nastreven.
 
Ik ben een echte Lex fan van af het eerste begin ben ik op 2 feesten te vinden, waarvan 1 lexion is! Samen met een helehoop maatjes: Frank, Frans, Eddy, Peter, Dee.D., John, paulien, Wester, etc. helemaal los op de zoundz van de Lex! Als je jezelf er in kan vinden dan vind ik het geweldig dat er hardstylers komen luisteren naar de muziek, en helamaal als ze de sfeer ook nog ok vinden! Dat os zeg maar de sound voor ons clubbers. pas je er tussen.....perfect!

Maar 'mensen' als Terror Dennis, Tobbedanser en Hardstylebass vergallen het weer voor ons, met hun aanwezigheid en hun negativiteit. Dus opzouten met dat volk! :respect: voorSnafu en Caby!!!
laatste aanpassing