Partyflock
 
­ Nederland

Club KRANGzinnig!

gepubliceerd door , op
Club KRANGzinnig!
18 oktober 2008
FeestClub krang_zinnig · De hele nacht door!
Datumzaterdag 25 oktober 2008
WinactieClub krang_zinnig actiegesloten
LocatieAkhnaton Site
25 Oktober, de zaterdag van Amsterdam Dance Event, is het eindelijk weer tijd voor een nieuwe Club Krangzinnig: feesten tot 10 uur in de ochtend dus! En omdat het Amsterdam Dance Event is, is er voor de line-up flink uitgepakt. Niet alleen draaien residents Peter Eilmes (ook bekend als Platten Peter), Julietta, Jeff Rushin, en Flowing (live & DJ), ook Andre Crom is van de partij!

KRANG is dialect voor binnenstebuiten, achterstevoren, ondersteboven, verkeerd om, en het hebben van een flinke kater. Kortom: KRANG = anders. De organisatie van Club KRANG doet dan ook haar uiterste best altijd weer iets mafs te bedenken voor haar krange feesten, en al helemaal voor de KRANGzinnige edities!
Naast de altijd geweldige muziek passeren er dus ook regelmatig krange acts en acties de revue. Zo zijn er al diverse dansacts geweest, was er eens een cabaretier die 2 minuten een beatbox show neerzette, is er weer de befaamde spiegelact van DJ Ingy (!), en ook dit keer is er uiteraard weer een heerlijk ontbijtje om je de ochtend door te helpen.

Andre Crom is eigenaar van de labels Heimatmelodie en het gloednieuwe Off Records en heeft al diverse hits op zijn naam staan. Deze totaal gestoorde muzikale chirurg is van alle markten thuis. Maakte hij eerst voornamelijk party techno, tegenwoordig legt hij zijn creativiteit ook in de house. In zijn DJ sets versmelt hij deze stijlen tot een heerlijk cocktail die je geheid beter doet voelen.

Platten Peter aka Peter Eilmes, sinds een jaar opvolger van Karotte als resident bij Club U60311 te Frankfurt, is een DJ die door zijn waanzinnig opzwepende, lange DJ sets de harten van menig Nederlander al heeft gestolen. Peter gelooft dan ook niet in chique gedoe. Waar hij ook draait, hij is altijd vrolijk en altijd gaat het dak er finaal af. Net als vorig jaar tijdens ADE zal Peter doen waar hij nou eenmaal heer en meester is: afsluiten met een extra lange set. Hierbij een link naar een filmpje van Platten Peter, die hier overigens een track van Andre Crom draait! www.youtube.com/v/vicgvX88CXA

Voor de mooie Julietta is 2008 echt het doorbreek-jaar geworden. Zo stond zij na Karotte in de grote zaal van de CocoonClub in Frankfurt, draaide ze op diverse festivals - zoals SonneMondSterne - de sterren van de hemel, en stond ze in ongeveer alle grote clubs van Europa. Met haar fantastische muzikale smaak weet zij keer op keer te imponeren.

Jeff Rushin staat bekend om zijn enerverende techno en minimal sets die hij in elkaar tovert met twee of drie draaitafels en een loop-sampler. Een moment van bezinning zal er tijdens zijn set dan ook niet zijn. Zijn muziek vraagt maar om één ding: raven!

Organisatoren Flow & Ingy draaien tegenwoordig ook samen als Flowing en brengen binnenkort hun eerste vinyl EP "The Bluesman who quit drinking" uit, waarvan de Amsterdamse DJ / Producer Lauhaus de titeltrack zal remixen. In Duitsland heeft Flowing met hun opzwepende sound al veel succes. Zo staan ze iedere drie maanden in de beruchte Frankfurtse U60311 en draaien ze binnenkort in de Harry Klein. Het is dan ook wel heel bijzonder dat ze op hun eigen Club Krang nog nooit als Flowing hebben gestaan, echter 25 oktober debuteren zij met een 'krangzinnig' optreden. Flowing zal live elementen gaan combineren met een DJ set en onder andere echte instrumenten gebruiken.

Dit alles zal plaatsvinden in de knusse Amsterdamse Club Akhnaton dat met zijn fijne chillhoekjes, Chesterfield banken, relaxte personeel en gezellige sfeer de ideale locatie is voor een intiem feest midden in het centrum van Amsterdam dat nu eens niet om 4 of 5 uur afgelopen is maar doorgaat tot minimaal 10 uur 's ochtends, want voor de echte raver is er nog een verrassing in petto....maar daarover meer op het feest!

1 opmerking