Partyflock
 

EmotionZ terug naar de oorsprong

gepubliceerd door , op
EmotionZ terug naar de oorsprong
3 oktober 2008
Op vrijdag 10 oktober 2008 gaat EmotionZ terug naar de oorsprong. Ten eerste vanwege het feit dat het in Leeuwarden voor de organisatoren en EmotionZ allemaal begonnen is en ten tweede omdat het idee achter EmotionZ muzikaal inhoudelijk teruggrijpt waar het ooit begonnen is. Deze keer niet in de stadsschouwburg de Harmonie maar in Club Noa. Een even stijlvolle en eigentijdse locatie.

Door de inrichting en ambiance van de locatie past Club Noa perfect bij de invulling welke Emotionz wil geven aan feesten. Namelijk sfeervol, uitbundig en kwalitatief van een hoog niveau en dat voor een betaalbare prijs. Niet voor niets is Club Noa genomineerd voor de Revu’s Nachttempel award 2008. Zoals ook op de vorige Emotionz feesten is er goed nagedacht over de opbouw van de avond en krijgen de DJ’s de tijd voor hun set. Door waarde te hechten aan de opbouw van de avond wil de organisatie zorgen voor de perfecte muzikale ambiance. Een goed feest valt of staat met de juiste DJ op de juiste tijd.

De opening wordt dan ook verzorgd door DJ Kay Wilder. In het Noorden geen onbekende meer. Wie weleens op Ameland is geweest moet hem kennen van de Sunset. In zijn nog korte DJ carrière heeft hij al gedraaid op o.a. Above & Beyond en afgelopen zomer stond hij na het winnen van een DJ contest op de line-up van de Dancetour in Leeuwarden. Na het muzikale welkom is het tijd voor de afvaardiging van Blackhole Records deze keer in de vorm van Ton TB, Cor Fijneman en Mark Norman. Ton TB zal bij het grote publiek vooral bekend zijn van o.a. zijn hits Greece 2000 en Sunset on Ibiza maar bij de kenners bijvoorbeeld ook van Paul van Dyk’s Vandit Label of via het befaamde Hooj Choons label. De volgende DJ is samen met Tiësto verantwoordelijk voor heel wat klassiekers maar de laatste tijd zet Cor Fijneman een heel eigen sound neer welke zeer gewaardeerd wordt door het publiek. Dit in combinatie met zijn vermogen om exact het publiek muzikaal te kunnen aanvoelen zorgt er voor dat het voor zowel de DJ als het publiek altijd feest is. De laatste DJ van de avond is geen onbekende en zeker niet in Leeuwarden. De basis van zijn DJ carrière ligt in deze stad. Vanaf dat moment is Mark Norman als DJ alleen maar gegroeid. Remixen voor o.a. Tiësto en een albumproductie voor o.a. Jes. Door dit alles en al 2 artiestenalbums is hij als DJ meer te bewonderen in het buitenland dan in Nederland, laat staan in Leeuwarden.

Naast de DJ’s is Club Noa bij uitstek geschikt voor een VJ’s om het geheel visueel te ondersteunen. Wie kan dat dan beter doen dan VJ Kitsune.tv. Als VJ heeft hij diverse keren DJ Tiësto ondersteund tijdens zijn laatste albumtour maar ook in het Noorden is hij inmiddels geen onbekende. Hij won diverse awards voor zijn artwork en was als VJ onlangs nog op het Freeze festival te bewonderen.

Kortom zaterdag 10 oktober zet Emotionz in Club Noa weer een evenement neer waar naar uit gekeken kan worden. Niet alleen door de line-up maar ook door de publieksvriendelijke entreeprijs van € 10. Er is overigens alleen deurverkoop. De deuren gaan open om 23.00 uur en het feest duurt tot 05.00 uur. Als actie richting het publiek mag elke 10e bezoeker gratis een vriend of vriendin meenemen.

Emotionz Bring back Music

10 opmerkingen

Werkzaam bij Deliciouz Events
Artiest {SHOWLIST artist 17860, 49085}
Kortom zaterdag 10 oktober zet Emotionz in Club Noa weer...

Vrijdag;)

Misschien wel aanwezig:D
laatste aanpassing
Héél jammer dat dit zover weg was. In Players was dit een superfeest!
Die emotionzzzz Feesten hebben er een handje van om het feest pas 1 week van te voren bekend te maken! VInd je het gek dat er nooit meer dan een man en een half schaap op af komen?
Uitspraak van KYA op zaterdag 4 oktober 2008 om 06:36:
VInd je het gek dat er nooit meer dan een man en een half schaap op af komen?

Je komt zeker net kijken........nooit in stadschouwburg de Harmonie geweest? was aardig vol dacht ik zo ;-)En dat voor een zeer gunstige prijs!!
Uitspraak van Lend@men op zaterdag 4 oktober 2008 om 10:28:
Je komt zeker net kijken........nooit in stadschouwburg de Harmonie geweest? was aardig vol dacht ik zo En dat voor een zeer gunstige prijs!!

Precies!

De laatste editie was Super!

Super Line-up, Super publiek in een Super locatie!
Het beste feest ooit dat in het noorden is georganiseerd!
Uitspraak van Jay.Underground! op zaterdag 4 oktober 2008 om 12:24:
Het beste feest ooit dat in het noorden is georganiseerd!

Ik zal het onthouden Jelmer ;)

Maar zie deze editie's maar als een soort van fundament voor misschien wel weer een editie in de Harmonie.
 
Werkzaam bij Afterhours.fm
Jammer dat ze dit feest pas 1 week van te voren publiceren en de datum van 10 oktober gekozen hebben. ADE is in aantocht, ik ben bang dat de opkomst niet erg groot zal zijn.
 
Hmmm Leeuwarden das mij toch iets te ver weg.. helaas..