Partyflock
 
Element Border Community is niet algemeen zichtbaar!

Rekord3r

anoniem gepubliceerd op
Rekorder is jarig en dat moet gevierd worden! Zaterdag 27 september wordt feestelijk uitgepakt in Amsterdam op twee locaties (WesterUnie & Flexbar) tot wel 09.00 uur in de ochtend tezamen met twee muzikale grootheden van het grootse Border Community label. Rekorder trakteert tijdens deze lange nacht namelijk op twee artiesten die niet vaak in Nederland te zien zijn: Petter 🇸🇪 en Fairmont 🇨🇦, de populaire liveact uit Canada.

Zweverige melodieën, gevarieerde basslijnen en tijdloos… een passende omschrijving als het gaat over de muziek van Border Community. Het label heeft een sterke eigen sound en bevat een scala van talenvolle artiesten. Rekorder heeft Petter en Fairmont uitgenodigd op zijn feestje, en het is duidelijk dat dit een onvergetelijke verjaardag gaat worden!! Petter + Fairmont + verjaardag + 2 locaties + 1 kaartje + nog veel meerdj’s = zaterdag 27 septemeber in de WesterUnie / Flexbar tot 9 uur 's ochtends.

Het populaire label Border Community is opgezet door James Holden. James Holden is een man met vele talenten: naast label eigenaar is hij trendsetter als het gaat om muziek producties. Naast zijn eigen producties heeft hij al veel hooggewaardeerde remixen gemaakt. James Holden haalt niet alleen het talent uit zichzelf: Als eigenaar van zijn label heeft hij ook oor voor nieuw en jong talent en werkt daarmee samen. Zo ook met de 24 jarige Petter uit Zweden. Zijn talenten ontpoppen zich zowel productioneel gezien als achter de draaitafels. Zijn tracks ‘Some Polyphony’ en ‘These Days’ werden wereldwijd bekend en gedraaid.In Nederland heeft hij al een aantal keren sets weggegeven die het publiek versteld doen heeft staan. Zo stond hij 8 maart in een compleet uitverkochte Poema RAW in Utrecht op Rekorder!

Fairmont zijn unieke livesets zijn niet vaak te horen in Nederland. Samen met Petter stond hij vorig jaar in een uitverkochte club 11 en over de die avond wordt nog steeds vol lof gepraat. De Border Community man is onder andere bekend van zijn hit Gazebo die je hier kunt beluisteren.

Wil je het bewijs dat dancemuziek nog volop in ontwikkeling is? Ga de Amsterdam Sunrise Challenge aan en vier Rekorder’s verjaardag mee tot 9 uur ’s ochtends…!!!

2 opmerkingen

:( :( :(

Waarom dít weekend..

snik snik..