Partyflock
 
­ Nederland

strDnAfeest
There is more to explore

gepubliceerd door , op
strDnAfeest
9 augustus 2008
Op zaterdag 30 augustus vindt alweer de 2e editie plaats van het strAnDfeest op strandpaviljoen Kaapduin te Dishoek met verschillende toppers zoals Don Diablo en Benjamin Bates. Na het succes van vorig jaar kon een vervolg van dit vernieuwende evenement aan de Zeeuwse kust niet uitblijven. Daarom wordt er ook dit jaar weer flink uitgepakt om de jong volwassen bezoekers uit Zeeland en Brabant weer een heerlijke dag op het strand te bezorgen.

Upcoming Zeeuws talent Funky Ro staat die middag aan de zijde van Don Diablo en de Amsterdamse dames van When Harry Met Sally. Zij zullen de bezoekers onder een blauwe hemel doen lachen en dansen. Don Diablo heeft zeven top 100 hits in Nederland gehad en is zowel producent, DJ als zanger. Hij was een van de eerste ambassadeurs voor Dance4Life en staat zowel nationaal als internationaal hoog aangeschreven. Don Diablo stond op alle grote festivals zoals Mystery Land en Loveland en werd als beste geklede mannelijke DJ gewaardeerd. Deze zomer komt zijn nieuwe album “Dancefloor Drama” uit. De avond valt dan met de Haagse tunes van Dan Sanders. Het samenspel tussen Paul Veth en Nydia krijgt 2 uur het podium om Benjamin Bates en natuurlijk Dazzle en JF Sebastian b2b je avond compleet te laten maken. Benjamin Bates is ook een Nederlandse artiest die zijn sporen zowel in Nederland als daarbuiten heeft verdiend. Zo stond hij vorig jaar nog op Dance Valley en heeft hij ook op Sensation zijn kunsten vertoond. Zijn stijl kan als groove, house en techhouse worden bestempeld en Benjamin Bates zal het dak er af gaan knallen.

De Stichting Dance and Art versmelt dans, kunst en muziek en dit jaar zal fotograaf Marijn Kluijfhout verschillende installaties maken als decor. Hij is binnenkort ook te bezichtigen in de Zeven Golven te Domburg. De dans en meer houdt de organisatie nog even haar. Ze willen niet alles prijs geven natuurlijk. Dit jaar rijden er ook bussen vanuit Goes, Middelburg en Vlissingen. Lekker makkelijk en veilig. Je kaartje kun je halen via www.easyticket.nl of via verschillende verkooppunten in Goes, Middelburg en Vlissingen. Voor meer info zie www.danceandart.nl.

Kom ook het laatste feestje van de zomer bij Dance and Art beleven!

4 opmerkingen

Het blijft zondga he....
Uitspraak van Ome Bertuz :X op maandag 11 augustus 2008 om 09:22:
Spelfoutje??.......

de flyer laat de and in spiegelbeeld zien.
misschien daarom?

Kom ook het laatste feestje van de zomer bij Dance and Art beleven!

vandaar :P
laatste aanpassing
ja joh een typografisch geintje op de poster.