Partyflock
 

Nieuwe clubavond: Ureka!

anoniem gepubliceerd op
Ureka! Is een nieuw initiatief in houseminnend Nederland. Ureka! wil maandelijks een nieuwe dimensie toevoegen aan het uitgaansleven in Zuid Nederland. Bij elke editie worden één of meerdere bekende binnen- of buitenlandse dj’s uitgenodigd die samen met resident dj’s Patrick SL & Noes hun muziek ten gehore zullen brengen. Ureka! richt zich op de liefhebbers van progressive, (tech)house en club. De locatie is onderverdeeld in een zogenaamd ‘uptown’ en ‘downtown’ gedeelte. Uptown is waar de residents en gast(en) hun kunsten vertonen. In de kelder (downtown) wordt iedere keer een soort ‘lounge’ gecreeerd waar disco, dance en houseclassics gedraaid worden. De avond en muziek moet toegankelijk zijn voor iedereen. De insteek van de Ureka! feesten is dan ook dat ze laagdrempelig zijn en blijven. Vandaar ook de relatief lage entreeprijs.

Locatie

Ureka! vindt plaats in in ‘The Talk’, gevestigd aan de Heuvelring 116 in Tilburg. Deze club bestaat al een groot aantal jaren, en is recent geheel supertrendy ‘gerestyled’. Kijk voor meer informatie op www.thetalk.nl

Algemene gegevens

Ureka! 28 juni 2003
The Talk

Uptown
dj’s: Laidback Luke, Matthew Dekay & Noes
Downtown
dj’s Patrick SL & Chris
‘The best disco, dance & houseclassics’
Entree € 6,-
Aanvang 23.00 uur


Volgende Edities

26 Juli, (tijdens Tilburgse kermis) met dj’s Dwin en Benjamin Bates
23 Augustus, afterparty Dancehill ( www.dancehill.com ) met dj Lucien Foort

6 opmerkingen

Yep, ken die gasten wel en ze hebben echt gevoel voor de scene..niet alleen maar geld geld geld...juist sfeer sfeer sfeer!!! :-)
 
The Talk sucks biggie time....!!!!

Maar Luke is oke :D
laatste aanpassing
 
kut talk kutkakkers ik moet die tent nie!
 
Ik ook niet ben het helemaal met je eens snoetje alleen maar wannabies!!!