Partyflock
 
­ Nederland
Element Scantraxx is niet algemeen zichtbaar!
Element Scantraxx is niet algemeen zichtbaar!

Holland meets Italië in Pruim Zevenhuizen

gepubliceerd door , op
Holland meets Italië in Pruim Zevenhuizen
23 mei 2008
Twee dagen voor het eerste officiële EK duel tussen Nederland en Italië vindt op zaterdag 7 juni in Pruim Zevenhuizen al de eerste krachtmeting plaats tussen beide landen. Zoals iedere eerste zaterdag van de maand presenteert Pruim dan opnieuw een avond met ‘ballen’ met op deze speciale editie niemand minder dan Wildstylez en Davide Sonar Italië van het befaamde label ‘Scantraxx’ op het affiche.

In het hopelijk uitverkochte Pruim stadion te Zevenhuizen zullen beide artiesten deze avond ongetwijfeld de nodige support genieten van hun fanatieke aanhang. Hierbij zullen zij optimaal worden ondersteund door de coaches en assistenten van Massiv, namelijk niemand minder dan vaste waardes Energyca, Easy-A en MC Rampage

De aftrap zal verzorgd worden door Energyca bekend van het duo Modtro & Energyca. Zoals de naam het eigenlijk altijd al zegt zal Energyca deze speciale avond meteen op het juiste energieniveau brengen en de ideale basis leggen om de rest van de nacht compleet los op te kunnen gaan. Let op, naast het indrinken en rekken en strekken mogen de eerste danspasjes al uit de kast worden gehaald, want niet veel later is het alweer de beurt aan de eerste hoofdact van de avond: Wildstylez!

Wildstylez geniet sinds vorig jaar een enorme bekendheid door hun producties op onder andere het Scantraxx label en behoort tot de nieuwe Nederlandse Hardstyle helden die de laatste jaren zijn opgestaan. Na hun optredens op o.a. Q-Base, XXlerator en Qrimetime is het zaterdag 7 juni tijd om met een knallend optreden hun fans uit het hoge Noorden op hun wenken te bedienen. Hierbij zullen zij de strijd keihard aangaan met niemand minder dan hun Italiaanse Scantraxx collega Davide Sonar. Wie gaat deze krachtmeting winnen?

Davide Sonar was al in 1999 in Nederland te bewonderen op een van de eerste edities van Mysteryland. In 2004 maakte hij opnieuw zijn rentree in Nederland op het DefQon1 festival en werd hij in een klap ‘opnieuw’ bekend door zijn hitproducties “Techno Noise” en “GO GO GO”. Nu een paar jaar later en tal van grote evenementen en festivals verder blijft Davide Sonar zich opnieuw uitvinden met zijn recente hitproducties op o.a. Scantraxx. Met succes! Omdat hij buiten de grote feesten om nauwelijks in het Noorden te zien is zal Davide Sonar op zaterdag 7 juni alles uit de kast halen voor een heerlijk onderonsje tussen de Nederlandse en de ‘Italian’ Hardstyle sound!

Na al dit spierballenvertoon tussen Nederland en Italië zal het vaste en vertrouwde publiek van Massiv tot de laatste tel van hun gewilde muziek worden voorzien door resident Easy-A. Om het programma compleet te maken zal hij wederom alle registers van de Hardcore en Early Rave opentrekken om het publiek het luie zweet eruit te laten hakken en uiteindelijk met een zeer optimaal gevoel naar huis te laten gaan.

Van een optimaal gevoel zal deze avond overigens sowieso sprake zijn want de entree is ook deze keer weer helemaal gratis! Deuren zullen geopend zijn vanaf 22:00 uur, de minimum leeftijd is 16 jaar. Kijk op www.pruimzevenhuizen.nl voor meer informatie. Tot zaterdag 7 juni in Pruim Zevenhuizen!

12 opmerkingen

Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Goed bezig daar (Y)
 
Artiest {SHOWLIST artist 17148, 32373}
hihi..Holland meets Italië?

Holland meets Italy!
ja Massiv(y)
mooie tent pruim:D
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 24 mei 2008 om 12:56:
hihi..Holland meets Italië?

ach ja,is makkelijker voor de mensen die niet zo goed engels kunnen:P
nice nice
 
(Y)
 
Dikke prima!
Aanwezig!! :D
Nice! Gaat goed in 7huizen :).
Wildstylez en Davide Sonar :respect:

Alleen jammer dat het tegelijker tijd met Ex Porn Star Fashion XXL is gepland :(
 
Elke eerste zaterdag v/d maand hardstyle;)
 
Werkzaam bij Pruim
Uitspraak van verwijderd op zondag 25 mei 2008 om 20:55:
Elke eerste zaterdag v/d maand hardstyle

:jaja:
In de wandelgangen gehoord dat discotheek pruim Zevenhuizen een nieuwe eigenaar krijgt en weer open wil na corona. Iemand iets van gehoord??