Partyflock
 
­ Nederland

Zomers housen tijdens Exxellent Summer Spirits

gepubliceerd door , op
Zomers housen tijdens Exxellent Summer Spirits
23 mei 2008
FeestExxellent · Summer Spirits
Datumzaterdag 14 juni 2008
LocatieMatrixx
Oké, je moet nog even geduld hebben voordat je ècht naar Eivissa of Chersonissos kan afreizen, maar wees gerust: ruim vóór die tijd kun je al helemaal zomers housen! En wel in de lekkerste club van het land: The Matrixx. Het is weer tijd voor een echt zomers aflevering van het stijlvolle Exxellent, op zaterdag 14 juni: Summer Spirits. Met de toplaag van de onvervalste house: Seamus Haji Verenigd Koninkrijk, Sergio Flores (AUT), ROOG, Sidney Samson, Igor Valente en Gregor Salto.

Eerlijk is eerlijk: er gaat niks boven een mojito in je hand, voeten in het warme zeewater, en knallen op een dikke housesound ergens in zuidelijk Europa. Maar een kwaliteitsavond van Exxellent in The Matrixx komt op een zeer verdiende tweede plaats! Want de belangrijkste ingrediënten (behalve dat water en de zon) zijn toch wel het right-minded publiek, dat er ook echt voor gaat. Plus een lekker lichtplan, mooie decors en allround topsfeer.
En dat publiek moet dan wel overspoeld worden door een niet te missen kwaliteitshouse. En dan dus echt van de bovenste plank, niet het neefje van drie hoog dat ook toevallig een plaatje kan draaien. Nee, dan hebben we het dus wel even over de boegbeelden van de onvervalste house: Seamus Haji, Sergio Flores, ROOG, Sidney Samson en Gregor Salto.

Waarbij Seamus Haji zal tekenen voor die echt diepe sound die hij al eerder liet horen op de befaamde Loveland feestjes en tijdens een legendarisch setjes (helaas veel te kort) op Dance Valley een paar jaartjes terug. Hij is de grote man achter mega-populaire remixes voor onder anderen Mariah Carey en Rihanna.

{argument 'id' ontbreekt}

Sergio Flores is de man die het strand als tweede huis heeft: van Bloemendaal tot Playa den Bossa, deze man stond er en altijd met een zwetende massa voor zijn decks. Flores is de man die tekende voor een echte verdieping van de house. Hij werkte met Giorgio Moroder (door sommigen genoemd als de ‘vader’ van alle house), tekende bij Ministry Of Sound, Superstar Records en later het fameuze Defected. Deze man is een house-ikoon.

Gregor Salto verbouwde vorig jaar eigenhandig een bejaard nummer tot een clubhit van formaat. Zijn Viajar heeft een hoog bikinigehalte, en dat geldt eigenlijk voor al zijn muziek. Dit is dance van het zomerste en vrolijkste soort. ROOG zal met zijn Hardsoul sound een ‘edge’ geven aan deze Summer Spirits. Waarbij resident Sidney Samson deze Exxellent zal voorzien van een housesound op recept van Sidney Samson zelf.
Beschouw deze Exxellent als een muzikaal eerbetoon aan de house. Kwaliteitshouse, met een diepere ziel, plus een zomers gevoel: dan heb je Exxellent Summer Spirits zo’n beetje opgesomd.

3 opmerkingen

kijk...nu wordt t interessant om weer eens naar eXXelent te gaan...Seamus Haji (y) en Roog doet t altijd super....
Ben ook nog jarig dan dus wie weet...
 
Werkzaam bij Inter-Events
Of toch maar Clubbin' Beats in The Level in Arnhem met Jean, Vato Gonzalez, D-Rashid, Funk*D, Hitmeister D en Ricky Rivaro??!! :cheer: