Partyflock
 
­ Nederland

Het geheime recept voor de heetste zomercocktail van 2008 – Pure!

anoniem gepubliceerd op
Het geheime recept voor de heetste zomercocktail van 2008 – Pure!
17 mei 2008
FeestPure! · Summer Edition
Datumvrijdag 20 juni 2008
WinactiePure! actiegesloten
LocatieOrganza Site
11 april 2008 was het startschot voor een nieuwe locatie alsmede het begin van een nieuw feest met een bekend en vertrouwd gevoel... Pure! Your Own Identity. Beatz Per Marco Productions & Squirting Soundz, de organisatie achter dit feest, heeft eerdere successen met de Club Sensual feesten inmiddels ver achter zich gelaten en dezelfde koers ingezet met een verrassend, ondeugend maar vooral sensueel feest. Pure! Hidden Secrets II – The story continues, het vervolg en tevens nieuwe start is een geweldig succes gebleken en toont aan dat er nog feesten zijn waar stijl, vrouwvriendelijkheid en zeker respect naar elkaar de boventoon voert.



De passie, gedrevenheid en liefde voor muziek van deze organisatie heeft inmiddels een grote schare mensen bij elkaar gebracht en blijkt zeer gewaardeerd. De ultieme beloning voor deze inzet is dan ook ongetwijfeld de deelname aan de FFWD Dance Parade Fit for Free Dance Parade 2008. Dit enorme dansspektakel op 9 augustus wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Lust Magazine waar Beatz Per Marco Productions samen met Scratch ’98 hun Pure! Gold Truck zullen presenteren. Een lang gekoesterde droom voor een organisatie die staat te popelen om een bomvol Rotterdam kennis te laten maken met hun eigen sound en het gevoel van hun feesten. Meer info omtrent de FFWD Dance Parade en de 16 uur durende After Party in samenwerking met Morning Mission volgen zo spoedig mogelijk.

In de tussentijd kun je dit gevoel zelf al gaan beleven want in de nacht van 20 juni 2008 is het eindelijk zo ver!h Letterlijk zal dan het dak eraf gaan bij Club Organza mits de weergoden het toestaan. Zowel binnen als buiten heerlijke sexy beatz, gezellige mensen, verrassend entertainment en sensuele acts. Kortom veel verwennerij en spanning in de nacht dat de zomer zal aanvangen. Een leuke toevoeging aan deze zwoele zomerse editie is het feit dat er diverse cocktails te verkrijgen zullen zijn in een speciaal hiervoor ingerichte bar. Als voorproefje hierbij dan ook het gratis geheime recept voor de heetste zomercocktail van 2008...

Pure!
Je neemt een heerlijk gratis alcoholisch of non-alcoholisch welkomstdrankje. Mix dit met veel entertainment, live-acts en een erotische modeshow van BabesandBitches. Geniet van het in overvloed aanwezige snoep, ijs en vers fruit en gebruik naar eigen inzicht eventueel een ontspanning en/of erotisch masseur. Gooi al het voorgaande bij elkaar en voeg nog wat extra verrassende elementen toe, zoals bijvoorbeeld een blijvende herinnering in de vorm van een cadeautje. Blend & shake dit geheel van 22.00 in de avond tot 04.30 in de ochtend met de verfrissende klanken van o.a. Beatz Per Marco Productions , Le-on, JeffreyT en DJ Frenckel. Nu heb je een Pure! cocktail die je tong streelt en waar je nog lang van na zult genieten.

Proost !

5 opmerkingen

:banana: :banana: leuk leuk LEUK (Y)
PROOST :kwijl:

Van die cocktailtjes krijg ik alleen steeds meer DORST :P
 
Werkzaam bij Afterdreams
Uitspraak van Nicky Beessie op maandag 19 mei 2008 om 14:47:
PROOST :kwijl:

ja proost!!!:k

dit word ONE .......



:cheer:
laatste aanpassing