Partyflock
 
­ Nederland

Beatloverz
5th year anniversary; beachclub Vroeger

anoniem gepubliceerd op
Beatloverz
9 mei 2008
FeestBeatloverz · 5th year anniversary; beachclub Vroeger
Datumzondag 22 juni 2008
WinactieBeatloverz actiegesloten
LocatieVroeger
Bloemendaal aan Zee mag zich het hipste strand van Nederland noemen en dat is niet voor niets! Op een van de mooiste locaties van Bloemendaal aan Zee, vindt u een stukje buitenland aan de Nederlandse kust: Vroeger.

Het witte paviljoen in de stijl gebouwd van een Long Island Beach-House met grote veranda's rondom doet denken aan een stukje Saint-Tropez in Nederland. Met feesten waar zo’n 5000 partybezoekers op af komen is Vroeger, de grootste Beach Club van Europa en ook the place to be deze zomer.

Op zondag 22 juni is het dan zover en dan viert Vroeger samen met Beatloverz, het vijfjarig bestaan van Vroeger. Beatloverz het spectaculaire concept wat op zaterdag 29 maart de Maassilo Rotterdam had uitverkocht met 4800 bezoekers maakt dan voor een keer een uitzondering om Bloemendaal kennis te laten maken met dit concept.

Beatloverz zal twee area’s gaan maken met elk hun eigen muziekstijl gedraaid door de beste dj’s. In de Mainarea ook wel de Raw Beatz genoemd draaien de dj’s Don Diablo, Laidback Luke, ROOG, Billy the Klit, Leroy Styles, Ricky Del Prado, Rishi Ricardo en Mike Joshua een mix van Club, Electro, Minimal en Techhouse. De Raw Beatz wordt gehost door maar liefst drie MC’s te weten MC Gee, Andy Sherman en zijn singing sister Dorothy Sherman. In de tweede area ook wel de Loving Beatz genoemd draaien de DJ’s Real El Canario, Marc Benjamin, Melly Mel, Hardwell, Vato Gonzalez, Jay Ritchey en Ra-Zoon. De Loving Beatz wordt gehost door MC Roga en het grote MC talent Jolly Good.

Niet alleen de beste dj’s maar ook het allerbeste entertainment zal naar Bloemendaal komen. Over het entertainment willen de organisatoren Rico, Gerben, René en Ramon weinig kwijt. Wel gaan we het weer goed aanpakken. 29 maart hadden we een percussionist, trompettist, gitarist, saxofonist, zangeressen en nog veel meer staan en ook nu zullen we het weer groots aanpakken want dat hoort ook bij het grootste strandfeest van Europa.

Aan alles is gedacht want mocht het eventueel gaan regenen wordt heel Vroeger overdekt met tenten zodat de 5000 bezoekers gewoon lekker door kunnen feesten. Beatloverz zal beginnen om 14:00 uur en eindigen op 24:00 uur.

Dresscode
Hip en Trendy @ The Beach.

Kaartverkoop
Kaarten kosten in de voorverkoop 15 euro (ex fee) en zijn te verkrijgen via www.beatloverz.nl, en diverse fysieke voorverkooppunten, waaronder vanaf 1 juni in alle Primera’s. Mochten er nog kaarten overblijven dan zullen deze kaarten 20 euro aan de deur kosten.

Viptafels
Viptafels kunnen besteld worden via www.viptable.nl

Verkeer & Openbaar Vervoer
Als u met de trein komt of als u uw auto parkeert op parkeerterreinen (Bloemendaal, Zandvoort/Circuit of Zandvoort/Zuid) dan kunt u op de pendelbus stappen (de 'OAD-strandbus'). Er zijn altijd minstens 2 (en maximaal 6) strandbussen; strandbus Noord pendelt tussen Zandvoort/station en strand Bloemendaal (over de busbaan) en de andere route (strandbus Zuid) gaat juist vanaf Zandvoort naar het zuiden. Beide routes hebben onderweg meerdere haltes

Kosten zijn 1 euro (kaartje kopen in de bus of bij de parkeerterreinen),

Drugs
Beatloverz conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Zandvoort. Dit is ‘zero tolorance’. Pas op wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de beveiliging.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar! Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

4 opmerkingen

(y) heb er nu al zin in!!!
en ikke ook ;)
Goeie line-up dus dat kan niet misgaan
Wat een dikke Line-Up. Hier ga ik zeker eens kijken!