Partyflock
 
­ Nederland

Blacklist @ Zalinaz

gepubliceerd door , op
Blacklist @ Zalinaz
10 april 2008
26 April gaat er iets groots gebeuren! Blacklist komt keihard met een dubbele editie, zowel Zalinaz als The Matrixx worden deze dag in het duister gehuld. Geen excuus om er niet bij te zijn, de line-up liegt er namelijk niet om. Deze eerste Brabantse Blacklist gaat absoluut knallen!

Dress Black!
Blacklist staat altijd garant voor een top line-up. 2 Area’s met keiharde beukende house beats versus heerlijke latin sessies. Na meerdere uitverkochte edities in de Waerdse Tempel in Heerhugowaard, is Zalinaz klaar om veroverd te worden. Bij Blacklist voert zwart de boventoon, so dress black!
En dan de line up! Met een breed scala aan asskickin’ dj’s is het moeilijk om niet uit je dak te gaan. Helemaal uit de USA komen The Martinez Brothers overgevlogen. Deze aanstormende talenten hebben op de Miami Winter Conference (hét dancefestival van de wereld) laten zien wat house inhoudt. Vergeet niet dat deze 2 heren het heel ver gaan schoppen in de house scene. Met heel veel energie en funky grooves wisten ze al heel wat tenten volledig op z’n kop te zetten.
Ook nationaal staan er geweldige dj’s te wachten. Don Diablo is helemaal klaar voor de allereerste Brabantse editie van Blacklist en zoals altijd rockt hij de zaal helemaal plat. Benny Rodrigues is zijn dikste platen al apart aan het leggen om deze avond van de ultieme climax te voorzien. Benny weet als geen ander hoe je het beste van verschillende stijlen kunt combineren en hiermee de zaal tot een kookpunt te brengen.

Breda’s trots
Breda’s trots staat ook op de zwarte lijst van dit feest. We hebben het natuurlijk over Hardwell en R3HAB. Deze gasten zijn hot! Overal waar zij verschijnen komen er hordes fans en nog belangrijker: ze laten de zaal exploderen! Sunnery James & Ryan Marciano maakt het trio duo’s compleet. Afgelopen keer lieten ze al zien waarom zij in Zalinaz thuishoren. Na hun spetterende optreden op o.a. Luxurush en Super Sunday Festival zijn ze klaar om het zuiden wakker te schudden!
En in de trant van hoe meer zielen hoe meer vreugd draagt ook Madskillz zijn steentje bij. Zijn naam zegt het al. His Skills are madness! Met tal van producties achter zijn naam, heeft hij zijn skills bewezen. Johan Bogers en Bigstar zijn al bekend bij Zalinaz. Na Lipstick en Fame=DJ’s sluiten ze zich nu ook aan bij Blacklist.

Trek dus je zwartste outfit aan en zorg dat je op de Blacklist staat 26 april! Tickets koop je voor € 15,- (ex.fee) bij de grotere Free Record Shops, postkantoren, VVV en GWK’s.
Voor meer info www.black-list.nl en www.zalinaz.nl