Partyflock
 
­ Nederland

Parade of Fools
CD release party

anoniem gepubliceerd op
Parade of Fools
21 februari 2008
FeestParade of Fools · CD release party
Datumdonderdag 6 maart 2008
LocatieEscape Club Site
FeestRoyal Flight invites Franchise · Parade of Fools
Datumvrijdag 7 maart 2008
LocatieDiana
FeestDuszdat · Parade of fools
Datumzaterdag 8 maart 2008
WinactieDuszdat actiegesloten
LocatieRembrandt Site
FeestFranchise · Parade of Fools
Datumvrijdag 14 maart 2008
LocatiePlayers
FeestFranchise · Parade of Fools
Datumzaterdag 15 maart 2008
LocatieManhattan
FeestCastle of love · Indoor deluxe edition
Datumvrijdag 21 maart 2008
LocatieBozzini
FeestI love Monza invites Parade of Fools · Exclusive Billy the Klit Tour
Datumzaterdag 22 maart 2008
LocatieMonza Site
FeestFranchise · Parade of Fools
Datumvrijdag 28 maart 2008
LocatieLumey
FeestFranchise · Parade of Fools
Datumzaterdag 29 maart 2008
LocatiePaard Site
Gedurende de gehele maand maart zal Billy the Klit zijn drukke programma onderbreken voor een exclusieve maand-tour door de beste clubs van Nederland. In maart zal de geboren Hagenees in samenwerking met Franchise een nieuwe tour langs 10 clubs inluiden: Parade of Fools. De tour staat in het teken van zijn eerste album dat op 6 maart zal worden gepresenteerd gedurende de eerste stop in de Amsterdamse Escape Club.

Inspiratie voor het concept komt voort uit carnaval, bal masqué en de feestelijke Noord-Amerikaanse optochten. Voor één avond alle remmen van de realiteit loslaten, je gek kleden om niet op te vallen, losgaan op fantastische muziek van een nieuw kaliber, in je favoriete club je door de aankleding ergens anders wanen: Parade of Fools is een concept dat staat voor ultieme beleving van de clubber. Het is dan ook de bedoeling dat iedereen zo raar mogelijk gekleed de clubs in gaat om dit nieuwe Franchise event te bezoeken. Drie jaar geleden was Franchise één van de podia die hem zijn carrière deed ontwikkelen. Toen nog in een iets ander jasje, maar Billy the Klit was al snel een van de vaste gezichten van het concept. Geen wonder dat Franchise nu dan ook een speciale tour heeft aangekondigd waar Billy the Klit met Jamie Westland, Marc Benjamin, Dani L. Mebius, Technick, Franky Rizardo en many more een maand durend spektakel neerzetten in diverse steden door het land

De cd zal een vooruitstrevende en tevens een kenmerkende Franchise zijde bevatten. Het is een, door Billy the Klit gemixte, dubbelaar die alles in zich heeft dat Franchise en Billy de afgelopen drie jaar hebben gekenmerkt. De cd zal worden uitgebracht bij het platenlabel Digidance. Op de eerste cd zal Billy zijn 'all time favorites' ten toon spreiden met zijn ouderwetse twist, aangevuld met een aantal nieuwe tracks van collega artiesten. Op de tweede cd zal de Kit een weergaloze kijk geven op de hedendaagse HOT&NOT verhoudingen in die ondermeer bij Franchise de de avond kenmerken.

5 opmerkingen

Werkzaam bij E-Fraga
Ben eens benieuwd! :)
Ben benieuwd naar zn cd!! Hopelijk vette mash-ups en rmxen! Bozzini staat er toch weer mooi bij!;)
laatste aanpassing
Werkzaam bij FCA-Music
Hele coole flyer!