Partyflock
 

Mood elevator
3 Years of elevating moods

anoniem gepubliceerd op
Mood elevator
15 februari 2008
FeestMood elevator · 3 Years of elevating moods
Datumvrijdag 15 februari 2008
LocatieInferno
In het kader van het 3 jarig bestaan van Mood Elevator is unaniem besloten dat er uitgepakt moest worden. Zo gezegd zo gedaan, want na een prachtige kick-off in 11 met twee gruwelijke live sets van Jackmate en onzer eigen Pitto stormt de tweede editie alweer genadeloos op ons af. "Poeh, Poeh", wat gaat de tijd toch snel! Niet getreurd, er is namelijk hoop!

Komt tijd, komt Mood Elevator. Dial 0900-Inferno 4 Efdemin 🇩🇪. Dat is wat er 15 februari op het program staat in het Nijmeegse. "Bend over" en laat je verassen, want het is ons een grote eer deze artiest aan jullie te mogen presenteren. Vorig jaar stond hij al een keer op Magnetronik en de dag na ME staat hij in 11. Toch fijn dat Mood Elevator tussen dit rijtje feestconnaiseurs mag staan.

Als er in 2007 één toonaangevend house label mag worden genoemd dan is dit zeer zeker het Duitse Dial. En als er één iemand uit de Dial stal genoemd mag worden die onomstotlelijk heeft bijgedragen aan dit grote "Dialistische" succes dan is het Efdemin. Maar liefst zeven bloedstollende releases kwamen er namelijk afgelopen jaar van zijn hand. Daarnaast vond hij ook nog eens tijd om zeven parels van remixen te produceren. Een bezige bij dus, dat moge duidelijk zijn. Produceren is 1 ding, maar daarnaast kan dit wonderkind ook nog eens vreselijk vet draaien. Diep, warm en vernieuwend. Dat is zijn devies. Tjonguh, jonge. En dat staat in Inferno? Jawel meneer, jawel mevrouw. Komt tot zien!

Nijmegen bruist, Nijmegen broeit. Deze technoadem zorgt voor een aanstekelijke damp die mensen van heinde en ver aantrekt om toch zelf maar eens een kijkje te komen nemen. Een goede zaak en daar houden we van. Als broedplaats voor jong en oud speelt Inferno een mooie sleutelrol in dit proces. De positieve energie spat ervan af. Nooit eerder was er zoveel te doen in dit relatief kleine stadje. Enkele jaren geleden was er buiten Planet Rose en Drift weinig interessants te beleven, maar tegenwoordig is er zelfs een waar platform opgericht om de verschillende feesten goed op elkaar af te laten stemmen. Ook aan talent is er in Nijmegen geen tekort, er zijn namelijk een behoorlijk aantal jongens die flink van zich laten horen. "Klop,klop", “wie is daar?” “Maximaal Nijmegen” laat van zich horen.

Na het vertrek van Brent Roozendaal naar Mokum is Darko Esser het enige overgeblevene ME lid te Nijmegen. Toch ligt er natuurlijk een sterke Mood Elevator basis in deze mooie stad aan de Waal. En daarom zal er op deze tweede jubileumavond gortig worden gerockt. Behalve hoofdgast Efdemin zal de verdere muzikale invulling worden verzorgd door Darko Esser, Pitto en Monokreck.

Kortom. Voor alle ravers die houden van een diep avondje dansen. Pak die trein, of stap op de fiets en kom op 15 februari als de wiede weerga naar Inferno. Voor overige vragen of opmerkingen: Dial 0900-Inferno 4 Efdemin.

2 opmerkingen

Sex vibe, sex vibe, sex vibe, sexvibe, Sex vibe, sex vibe, sex vibe, sexvibe,Sex vibe, sex vibe, sex vibe, sexvibe,Sex vibe, sex vibe, sex vibe, sexvibe,Sex vibe, sex vibe, sex vibe, sexvibe,Sex vibe, sex vibe, sex vibe, sexvibe,Sex vibe, sex vibe, sex vibe, sexvibe,Sex vibe, sex vibe, sex vibe, sexvibe,Sex vibe, sex vibe, sex vibe, sexvibe,Sex vibe, sex vibe, sex vibe, sexvibe,Sex vibe, sex vibe, sex vibe, sexvibe,Sex vibe, sex vibe, sex vibe, sexvibe,Sex vibe, sex vibe, sex vibe, sexvibe,Sex vibe, sex vibe, sex vibe, sexvibe,Sex vibe, sex vibe, sex vibe, sexvibe,Sex vibe, sex vibe, sex vibe, sexvibe,Sex vibe, sex vibe, sex vibe, sexvibe,Sex vibe, sex vibe, sex vibe, sexvibe :D :D :D :D