Partyflock
 
­ Nederland

5th Sense
A New edition a New DJ

gepubliceerd door , op
5th Sense
25 januari 2008
5th Sense is 2008 begonnen hoe 2007 is afgesloten, namelijk knallend. In het vorige jaar is menig top dj in Arnhem neergestreken om het publiek te laten genieten van hun overheerlijke sounds. Don Diablo was in januari de gast DJ die ons liet genieten van zijn draaikunsten. Voor 10 februari is er gekozen om Benjamin Bates uit te nodigen om met de residents van 5th Sense jou een onvergetelijke avond te bezorgen.

Om je avond helemaal af te maken heeft 5th Sense natuurlijk weer een zintuig gekozen om op ludieke wijze te prikkelen. Wie kan zich niet de slang, spinnen, breakdancers en eetbare stierenballen niet herinneren. De kracht van 5th Sense is dat je muzikaal maar ook anders wordt vermaakt. Menig bezoeker staat met open mond te kijken wat er op 5th Sense gebeurt. Het prikkelen van zintuigen wordt soms wel heel letterlijk genomen.

Aan de residents van 5th Sense is deze editie net even een andere naam toegevoegd. Hoe we deze eigenlijk niet al te vaak verschijnende, niet commerciële, electrominded dj noemen: Benjamin Bates. Het is net even wat anders dan je gewend bent maar wel een muziekaal hoogstandje. Zijn hit Locked Up heeft wereldwijd menig club op haar grondvesten doen shaken. Nu is het de beurt aan de 5th, Benjamin zal deze editie van 5th Sense met zijn electrosound letterlijk komen rocken. Producties van zijn nieuwe cd Reclomania zullen dan ook zeer zeker langs komen.

Op 5th Sense kunnen de residents natuurlijk niet ontbreken. Daniel Beasley, Patrix Johnson, Barry Barrylas, J Luc en MC Mego zijn allen vaste waarden op 5th Sense. Je kunt hen dan ook wel de grondleggers van deze maandelijkse happening noemen. Stuk voor stuk zijn het toppers en hebben ze allen hun credits al lang verdiend in het Arnhemse uitgaanscircuit.

Club 5th Avenue is een unieke locatie, ideaal voor zondagsfeesten. Deze karakteristieke voormalige Lutherse kerk heeft namelijk een lounge gedeelte op de begane grond en een mooie dansvloer op de bovenste verdieping. De dj's staan tussen de dansende mensen en dat zorgt voor extra sfeer. Beneden waar het relaxgedeelte is, kan je rustig een drankje nuttigen in een van de comfortabele banken. Er is ook de mogelijkheid om te eten tot 21.30.

Use your sense, Come to your sense an see you @ 5th Sense

3 opmerkingen

Hmmmm staat de bacardi koud...
 
stop jij nou eers maar eens met roken :-p
whehehe !:P en nee de bacardi staat niet koud.. de ijsblokjes zijn dat wel !:p
laatste aanpassing