Partyflock
 
­ Nederland

Erotixx
Hot leather & latex edition

gepubliceerd door , op
Erotixx
24 januari 2008
FeestErotixx · The hot leather & latex edition
Datumzaterdag 16 februari 2008
LocatieMatrixx
Knoop haar leren topje iets verder open. Tot bijna alles zichtbaar is. Leg je handen op haar heupen, en trek haar naar je toe. En dans. Dans! Op de opzwepende, superhete muziek van Francois, Jochen, Spider, Eric van Kleef en Bas & Ram: dit is Erotixx, the Hot Leather & Latex edition op zaterdag 16 februari in The Matrixx. Het lekkerste erotische feest van Nederland in de lekkerste club.

Het thema zegt eigenlijk al genoeg: the Hot Leather & Latex edition - dit wordt een feest waar gezweet en gedanst gaat worden, tot de zweetdruppeltjes over je huid lopen, tot je het zout op de huid kan proeven. En eerlijk is eerlijk - Erotixx is een party waar het niet alléén om dansen gaat, maar ook om de mensen, de connectie, de eenheid van zielen en natuurlijk de erotische shows! En deze editie pakt The Matrixx extra dik uit, met heerlijke erotische shows!

Opgestookt door een dikke sound van louter top-DJs. Want kijk even mee naar deze verbluffende line-up voor de eerstvolgende editie: Francois, Jochen, Spider, Eric van Kleef of Bas & Ram. Stuk voor stuk de kanonnen die elk voor zichzelf al een zaal in de Jaarbeurs kunnen vullen. Dit zijn de mannen die echt begrijpen waar het om gaat op een erotisch feest, zoals Erotixx.

Want daar gaat het immers niet om het gedachteloos plaatjes draaien, maar net even die snaar weten te raken, die de zaal nog verder in vuur en vlam zet. Het gaat juist om het opbouwen van een set, die de magie versterkt - de breekbare magie. En die breekbare magie, is nou juist in goede handen bij dit regiment DJ’s dat op 16 februari naar The Matrixx komt - ze zijn er tenslotte op uitgekozen.

Hot Leather and Latex moet de bezoekers voldoende mogelijkheden geven zich lekker uit te leven in hun kleding. Waarbij meteen gezegd mag worden dat de toppers onder de bezoekers heel dikke kans maken onmiddellijk bij de ingang te worden gepromoveerd tot VIP - free of charge natuurlijk weer. Wellicht dus toch nog even een goed idee naar de dichtstbijzijnde fetish winkel te rijden, of even een internetshop te bezoeken - de beloning op deze Erotixx is het waard.

Erotixx, the hot Leather & Latex edition op zaterdag 16 februari in The Matrixx - kom dansen - en voel de erotische vibe!

8 opmerkingen

 
Artiest Adynn
is een comdoom omdoen genoeg rubberrrrrrr
bas & ram :bounce:

jammer van die k*t locatie :'(
Uitspraak van Vfreaky op vrijdag 25 januari 2008 om 20:44:
jammer van die k*t locatie

wat is er niet goed aan dan?
ik ben er nog nooit geweest maar was misschien van
plan om 22maart te gaan TRANCE CLASSIXX

maar misschien toch maar niet dan?
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Vfreaky op vrijdag 25 januari 2008 om 20:44:
jammer van die k*t locatie

ben wel benieuwd naar je argumentatie..
 
Helemaal niks k*t aan de matrixx hoor. En Tranceclassixx is zeker een aanrader om heen te gaan. Bommetje vol, met voor ons altijd alle oude bekenden van zo'n 8 jaar geleden waar je dan mee ging stappen en alle oude trance nummers, super !
Uitspraak van Vfreaky op vrijdag 25 januari 2008 om 20:44:
jammer van die k*t locatie

Tis GEEN k*t lokatie
Is lekker groot en je hoef tenminste niet van zaal naar zaal te huppelen.

Uitspraak van *Willi.m* op zaterdag 26 januari 2008 om 10:05:
ik ben er nog nooit geweest maar was misschien van
plan om 22maart te gaan TRANCE CLASSIXX

Echt een aanrader.
Trance classix en Erotix feesten zijn er altijd super. Dan is het ook ECHT vol
laatste aanpassing