Partyflock
 
­ Nederland

Close2heaven gaat exclusief

gepubliceerd door , op
Een Close2heaven feest is niet zomaar een feestje. Close2heaven is een beleving. Vanaf de aankomst, waar onze valet parkingcrew er voor zorgt dat je auto wordt weggezet op een bewaakt parkeerterrein, via de persoonlijke ontvangst aan de deur, maar ook de zorgvuldig gekozen attenties voor alle bezoekers.

Eenmaal binnen krijg je de garantie op een feestje zoals je dat nergens tegenkomt. De ruim ervaren organisatie steekt niet voor niets maandenlang voorbereiding in haar feesten. Muzikaal met een aantal ervaren dj's, maar ook qua opbouw van de avond en deze keer ook de decoratie in het bijzonder.

Omdat we vaker terug zullen keren in de betoverend mooi club Mystere in Amstelveen, kunnen we ons wat specifieker richten op de decoratie in de club zelf. Vanaf de komende editie zal dan onze lounge ruimte klaar zijn. In het verhoogde gedeelte van de club zal een mega groot lounge bed gerealiseerd worden. De ruimte zal worden afgescheiden van de rest van de zaak, een prima gelegenheid om je er even helemaal terug te trekken uit het feestgewoel.

Bij Close2heaven geloven ze er nog steeds in dat je het fijnste feest als je iets aan hebt waarin je je prettig voelt. Dus geen verplichte verkleedpartijtjes (dresscode)! Gewoon aantrekken wat jij lekker vindt. Een formule die zich overigens al meer dan bewezen ziet als je de foto’s van eerdere edities bekijkt op de website, www.close2heaven.nl

Met in onze line-up Miss Djackie, Hank en nog een derde surprise gast staan we een hele nacht garant voor lekkere trance en vette clubhits.

Je hoort het eigenlijk steeds vaker om je heen dat dance minnend Nederland kiest voor de kleinere en dus meer intieme feesten. Je komt er sneller in contact met andere bezoekers en er heerst een groter gemeenschapsgevoel. Ook heeft de organisatie bij kleinere feestjes veel meer tijd voor alle gasten en is het makkelijker om voor iedere gast in het speciaal wat te betekenen. Iets wat de organisatie van Close2heaven graag doet, leert de ervaring.

Aan dit hele verhaal zal wel een flink prijskaartje hangen hoor ik je al denken. Nou zelfs in dat opzicht is het de organisatie gelukt om verrassend te zijn, voor slechts 25 euro per persoon ben jij in het bezit van een kaartje op weg naar heaven! Of je er ook aankomt? Dat moet je zelf de volgende ochtend maar ervaren!

Reserveren doe je door de website te bezoeken: www.close2heaven.nl en te klikken op "kaarten" in het menu. Betalen kan vooraf per bank of met iDEAL. Na betaling worden de kaarten kosteloos toegezonden.

6 opmerkingen

Ik moet zeggen, heb er al veel over gehoord, is praktisch bij mij om de hoek...en het ziet er wel gaaf uit..... Er zijn wel veel leuke feestjes de 23e...... pfffffff
Toch maar een keertje proberen dan! Er zijn ieder weekend wel leuke feestjes ;-)
Wordt wel eens tijd ook ;-)
(k)
 
**Je hoort het eigenlijk steeds vaker om je heen dat dance minnend Nederland kiest voor de kleinere en dus meer intieme feesten. Je komt er sneller in contact met andere bezoekers en er heerst een groter gemeenschapsgevoel**

..(Y)...vind ik nou ook...we hebben net besloten dat we ook heerlijk mee komen feesten...!:cheer:

Uitspraak van dutza op dinsdag 15 januari 2008 om 12:35:
en het ziet er wel gaaf uit..... Er zijn wel veel leuke feestjes de 23e...... pfffffff

..helemaal waar...ook vast top feestjes...maar ik ben toch meer van de kleine feestjes...dat massale heb ik eigenlijk een beetje gehad..maar dat is mijn ding natuurlijk! Alle respect voor iedereen die dat wel geweldig vind natuurlijk...;)
laatste aanpassing