Partyflock
 
­ Nederland

Mental evolution

anoniem gepubliceerd op
12 januari is het weer zover en staat alweer de 3e editie van Mental evolution voor de deur en dit keer klaar om het nieuwe jaar eens goed in te wijden met dikke rollende beats! Afgelopen oktober editie was een groot succes, waarin voornamelijk de sfeer en de muzikale hoogstandjes de hoofdrol speelde, dit keer zal dit ongetwijfeld weer het geval zijn. Het succesvolle feest wat bekend staat om hun no-nonsense techno concept, gaat in het jaar 2008 weer verder waar ze gebleven waren, met natuurlijk weer diverse line-ups waar menig technoliefhebber weer van zal smullen!

Dit keer komt er iemand overvliegen uit het zonnige Portugal. Mental evolution is ontzettend blij dat ze deze artiest hebben weten te strikken, deze man is namelijk uniek in zijn sound. Hij is de meester van de rollende, pompende, opzwepende beats en toch houdt hij het funky. We hebben het natuurlijk over Cisco Ferreira, oftewel The Advent Portugal! Deze Kombination Research man is een graag geziene gast in Nederland en ook deze avond zal hij ons trakteren op een flinke dosis pompende beats zoals alleen hij dat kan!

Mental evolution heeft een neusje voor innovatieve namen en heeft daarom gekozen voor een naam die voor vele onbekend is en maar bij de liefhebber wel een belletje doet rinkelen. Het is de ‘New Rhythmic Recordings’ labeleigenaar Joton Spanje, die voor Mental evolution komt overvliegen vanuit Spanje. Hij maakte zijn Nederlandse debuut op Technonk en daar heeft hij hoge ogen gegooid met zijn 3 decks skills. In Spanje is hij één van de ‘heavy weights’ en draait hij wekelijks met namen zoals Oscar Mulero, Dave Clarke, Christian Wünsch en Christian Varela.

Bart Skils heeft geen introductie meer nodig en staat bekend als één van de meest populaire techno dj’s van Nederland van dit moment. Hij is tevens het brein achter concepten als Volt, Static en natuurlijk het wel bekende Traffic @ klinch. Mensen die wel eens op Traffic komen weten dat Bart Skils daar altijd zijn stevige grooves uit de kast trekt, dat zal op deze avond ook het geval zijn wat perfect op de avond zal aansluiten.

Nieuwkomers Dynamo, beter bekend als Paul Boex en Marco Rane zullen hun live debuut maken op deze editie. Na hun goedverkochte releases op gerespecteerde labels als Arms, Submissions en Aftertaste Recordings, zijn ze klaar om met hun 1e live act eens flink stoom af te blazen in Club Poema. Verwacht een flink portie rollende opzwepende beats!! Akkachar is inmiddels ook een graag geziene gast in Club Poema RAW, hij verzorgd daar zijn eigen concept Deflect. Hij kan alle kanten op en is daarmee ook een erg veelzijdige DJ, vandaar de keuze voor deze man.

Mental evolution heeft gezien het succes besloten om voorverkoop toe te gaan passen. In samenwerking met ticketscript, zijn er vanaf nu online tickets te koop in de Beatfreax Ticketshop. Het is de makkelijkste en ideale manier om aan een ticket te komen en het is nog goedkoper ook. De kosten van de tickets bedragen € 10,- in de vvk en € 13,50 aan de deur! Voor de mensen die de fantastische sfeer en muzikale kwaliteiten een keer met eigen ogen en oren willen ervaren zijn 12 januari van harte welkom in Club Poema RAW in Utrecht! Voor meer info check: www.myspace.com/mentalevo.

26 april viert Mental Evolution hun 1 jarig bestaan en dit zal uiteraard flink gevierd worden. De organisatie zal deze editie nog gekker uitpakken dan dat jullie al gewend zijn!

10 opmerkingen

voor een tientje lekkere pompende techno...:jaja:

Netjes hoor!!

The Advent had op Awakenings echt een dikke set neergezettt...:respect:
laatste aanpassing
misschien aanwezig, ff kijken of ik nog fit genoeg ben!
 
Uitspraak van Vette Vingers op woensdag 2 januari 2008 om 08:27:
voor een tientje lekkere pompende techno...

:jaja:
Avondje no-nonsense techno! :woop:
Uitspraak van Vette Vingers op woensdag 2 januari 2008 om 08:27:
voor een tientje lekkere pompende techno...

Netjes hoor!!

The Advent had op Awakenings echt een dikke set neergezettt...

Relaxte prijs ja!

En Advent was toen echt súpervet!! :respect:
Joton zeer impressive op Technonk!
Benieuwd naar Dynamo!
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 44167, 16941, 12838}
Aftellen maar...!!! :D
dikke phatte shizzle dudes, rspct! :)
pfffff lekker dit, wat een line-up zo aan het begin van het jaar!! Kijken of het de weekend club in Berlijn met O&N kan evenaren :P!
 
Artiest Stenie B
Yeah....een duidelijke aanwezig!