Partyflock
 
Forumonderwerp · 739326
388x bekeken
 
Waarschuw beheerder
Heb jij ook last van forumduiven?

[img cacheid=000822a500164fa5588df58e1a00887f97]http://www.azootoyou.com/files/chick__pigeons_and_even_a_goose_in_background3.0.jpg[/img]

Ben jij ook een forumduif?
 
Waarschuw beheerder
*tok tok*
ben een forum kip o:)
 
Waarschuw beheerder
Heb jij mazzel met die duiven.
Waarschuw beheerder
donateur
ga slapen
Waarschuw beheerder
Beter dan je vorige topic, maar nog niet helemaal..
 
Waarschuw beheerder
Heb jij mazzel met die duiven.

want :/
 
Waarschuw beheerder
De onzin komt uit je toetsenbord :vaag:
 
Waarschuw beheerder
die houden je gezelschap
 
Waarschuw beheerder
De onzin komt uit je toetsenbord


er zit ook veel in.
 
Waarschuw beheerder
donateur
:gaap:

Ik ga naar m'n nest!

*Zwaait nog even naar Queeny*
 
Waarschuw beheerder
slaap lekker skeet (L)
*zwaait terug*
 
Waarschuw beheerder
er zit ook veel in.


Schud het eruit dan...
 
Waarschuw beheerder
word de vloer vies
 
Waarschuw beheerder
ik heb er gelukkig nog geen last van :P .... jij ??
 
Waarschuw beheerder
donateur
ik heb er geen last van, t zijn namelijk soortgenoten :lief:

heb jij ook soortgenoten,. of is er maar een zo'n mongool als jij?:)
 
Waarschuw beheerder
heb jij ook soortgenoten,. of is er maar een zo'n mongool als jij?


:respect:
 
Waarschuw beheerder
Psycho Forze is dus zo een duif.

Soms heb ik er wel last van

En insomnia is die witte duif.

;)
laatste aanpassing
Waarschuw beheerder
donateur
Ik voel me meer een grobbekuiken, denk ik...
 
Waarschuw beheerder
Zal ik je eens wat vertellen: ik heb een hekel aan duiven die schijten altijd maar alles onder :S
 
Waarschuw beheerder
Dat is juist het hele eire eten
 
Waarschuw beheerder
donateur
Psycho Forze is dus zo een duif.

Soms heb ik er wel last van

En insomnia is die witte duif.


Ja ik kom er eerlijk voor uit dat ik een duif ben b)

Insomnia is er dus ook één, nu ben jij als "mens" in de minderheid, dus sterf maar :jaja:
 
Waarschuw beheerder
Schaf de duif maar af!
 
Waarschuw beheerder
donateur
Neehee jij bent er ook één ;)
 
Waarschuw beheerder
vin dik oo.. laten we met z'n alle aan de duiven paté gaan :) ...........:(
 
Waarschuw beheerder
Neehee jij bent er ook één


Met de carnaval dan ofzo??? :S
 
Waarschuw beheerder
Ben je net lekker aan 't eten, kom je erachter dat 't een kleiduif is.. Ook jammer..
 
Waarschuw beheerder
donateur
heb je de cock gezien dus pas maar op met c o c k
 
Waarschuw beheerder
duiven paté


Kan je dat eten?
 
Waarschuw beheerder
donateur
Nee niet met carnaval, gewoon nu ff :jaja:

we all duiven b)
 
Waarschuw beheerder
Vast wel...
Waarschuw beheerder
donateur
:/
laatste aanpassing
Waarschuw beheerder
donateur
Schade en overlast
De duiven veroorzaken veel schade en overlast. Na een oproep van het stadsdeel om duivenlaast te melden, kwamen er al snel zo'n honderd klachten binnen.

Vervuiling
Een duif produceert ong. 14 kilo poep per jaar. Bij elkaar 'valt' er dus zo'n 14.000 kilo duivenpoep in De Baarsjes.
De uitwerpselen vervuilen wasgoed, balkons en ramen.

Schade
Al die duivenpoep veroorzaakt nogal wat schade aan gevels en schilderwerk van gebouwen en monumenten.

Stank
Op plekken waar veel duivenpoep ligt gaat het stinken.

Geluidsoverlast
Veel mensen hebben 's ochtends vroeg last van het koeren onder of boven hun slaapkamerraam.

Parasieten
Duiven dragen parasieten bij zich zoals mijten, teken en vlooien. In duivennesten huizen vaak motten, vliegen en kevers, die vanuit de nesten ook de woningen kunnen binnendringen.
 
Waarschuw beheerder
duiven paté tuurlijk kijk maar eens in de schappen;)












verzin ook maar wat;)
 
Waarschuw beheerder
k*t duiven
 
Waarschuw beheerder
Leuk op feestjes en toastjes..;)
 
Waarschuw beheerder
Staat vast wel op google een recept voor :p
 
Waarschuw beheerder
www.duivenpaté.nl......:D
 
Waarschuw beheerder
donateur
Dus wij mensen hebben te bepalen wat duiven voor schade aan brengen?????:/

Sorry hoor, maar wij zijn ook maar een diersoort op aarde, en niks minder dan onze medebewoners (dieren, die er trouwens eerder waren dan wij)

de mens moet niet denken dat het alles is!!
 
Waarschuw beheerder
Een hele duif kost ongeveer 2 à 3 euro per stuk, maar de 2 filetjes zijn net zo duur. De braadtijs van een duif is ongeveer 30 minuten en voor een gevulde duif moet u rekenen op 45 minuten.

Met rode port
4 wilde duiven
4 eetlepels rode port
100 gram boter of margarine
zout en peper

Bestrooi de duiven met zout en peper. Boter in een pan en bak hierin de duiven rondom bruin. Met de deksel schuin op de pan de duiven gedurende ongeveer 30 minuten braden. De port toevoegen en bij het braden de duiven regelmatig keren en bedruipen met het braadvocht.

Met zuurkool
2 wilde duiven
600 gram zuurkool
200 gram mager rook- of katenspek
1 1/2 dl. witte wijn
75 gram boter of margarine
milde paprikapoeder
zout en peper
Halveer de duiven en bestrooi ze met zout en peper. Boter in de pan en bak hierin de delen rondom bruin. Deksel op de pan en braad de duiven, gedurende ongeveer 20 minuten. Bak het kleingesneden spek uit in een diepe pan en leg hierin de zuurkool. Voeg de wijn toe en stoof dit gedurende 20 minuten. Leg de duiven op de zuurkool en stoof het geheel nog ongeveer 15 minuten. Giet de zuurkool af en bestrooi het gerecht met paprikapoeder.


Iets anders.. maar toch
 
Waarschuw beheerder
donateur
de mens moet een gruwelijk dood ondervinden :d
 
Waarschuw beheerder
:respect:
 
Waarschuw beheerder
Een hele duif kost ongeveer 2 à 3 euro per stuk, maar de 2 filetjes zijn net zo duur. De braadtijs van een duif is ongeveer 30 minuten en voor een gevulde duif moet u rekenen op 45 minuten.

Met rode port
4 wilde duiven
4 eetlepels rode port
100 gram boter of margarine
zout en peper

Bestrooi de duiven met zout en peper. Boter in een pan en bak hierin de duiven rondom bruin. Met de deksel schuin op de pan de duiven gedurende ongeveer 30 minuten braden. De port toevoegen en bij het braden de duiven regelmatig keren en bedruipen met het braadvocht.

Met zuurkool
2 wilde duiven
600 gram zuurkool
200 gram mager rook- of katenspek
1 1/2 dl. witte wijn
75 gram boter of margarine
milde paprikapoeder
zout en peper
Halveer de duiven en bestrooi ze met zout en peper. Boter in de pan en bak hierin de delen rondom bruin. Deksel op de pan en braad de duiven, gedurende ongeveer 20 minuten. Bak het kleingesneden spek uit in een diepe pan en leg hierin de zuurkool. Voeg de wijn toe en stoof dit gedurende 20 minuten. Leg de duiven op de zuurkool en stoof het geheel nog ongeveer 15 minuten. Giet de zuurkool af en bestrooi het gerecht met paprikapoeder.

Gevuld uit de oven
4 wilde duiven
250 gram champignons
100 gram boter of margarine
zout en peper
200 gram mager spek
2 sjalotten
1 eetlepel Worchestersauce
2 theelepel bonenkruid
1 1/2 theelepel nootmuskaat
Bak het kleingesneden spek uit in een pan en fruit hierin de gehakte sjalotten. Doe daarbij de kleingesneden champignons, de worchestersauce, het bonenkruid en de nootmuskaat. Vul hiermee de duiven en maak de buikholte dicht (met cocktailprikkers of keukendraad). Leg de duiven met de klontjes boter in een ovenschaal of braadslede. Plaats deze in een voorverwarmde oven (200 graden) ongeveer 10 minuten en vervolgens op 175 graden ongeveer 25 minuten. Keer de duiven regelmatig en bedruip ze met het braadvocht. Neem de duiven uit de oven en leg ze op een voorverwarmde schaal. Maak jus door water aan het braadvocht toe te voegen.

Met Rieslingsaus
4 wilde duiven
4 dl Riesling wijn
3 eetlepels rode bessengelei
2 dl room
2 theelepels laurierpoeder
2 theelepels tijm
100 gr. boter of margarine
zout en peper
Bestrooi de binnenkant van de duiven met de laurier, tijm, zout en peper. Boter in een pan en bak hierin de duiven rondom bruin. Plaats de deksel schuin op de pan en braad de duiven, gedurende ongeveer 30 minuten, regelmatig keren en bedruipen met het braadvocht. Neem de duiven uit de pan en hou ze warm. Blus de braadboter met de wijn en roer de aanbaksels los. Zeef het vocht, breng dit opnieuw aan de kook en kook het geheel in tot 2 dl. Voeg al roerende de bessengelei en de room toe. Breng de saus op smaak met zout en peper. Leg tenslotte de duiven op een verwarmde schaal en schenk een gedeelte van de saus eroverheen

Met Madeira
4 wilde duiven
2 dl madeira
150 gram gemengd gehakt
1 ui, 1 theelepel tijm
1 eetlepel bloem
80 gr. boter of margarine
zout en peper
Vul de duiven met het gehakt en bestrooi de buitenkant met zout en peper. Boter in een pan en bak hierin de duiven rondom bruin. Voeg de gehakte ui, de tijm en de madeira toe en braad het geheel 30 minuten Bind het vocht met de aangemengde bloem en maak de saus op smaak af met madeira en peper.

Filet met meloen en kiwi
4 wilde duiffilets
300 gram meloenbolletjes (vers of in blik) en 1 kiwi
1 dl slagroom
2 eetlepels kiwi likeur
4 eetlepels aardappelmeel
40 gram boter of margarine
zout en peper
Bestrooi de filets met zout en peper. Boter in een pan en bak ze 3 minuten aan ieder kant. Neem de filets uit de pan en hou ze warm. Voeg de meloenbolletjes, de kiwi en 2 dl vocht toe aan de bakboter en roer de aanbaksels los. Meng de room met de likeur en het aardappelmeel en voeg dit al roerende toe aan de vruchten. Leg hierop de duiffilets en verwarm dit nog 10 minuten

Met pepersaus
4 wilde duiffilets
1 1/2 dl slagroom
1 eetlepel groene peperkorrrels (potje)
peterselie
1 eetlepe. bloem
40 gram boter of margarine
zout en peper
Bestrooi de filets met zout en peper en bak ze 2-3 minuten aan ieder kant. Neem de filets uit de pan en hou ze warm. Bestrooi de bakboter met de bloem, voeg de room en de peperkorrels toe en laat dit even inkoken. Voeg de fijngeknipte peterselie toe en maak de saus op smaak af met zout en peper.

Met Cumberlandsaus
4 wilde duiffilets
1 flesje of potje
Cumberlandsaus
sap van een sinaasappel
1 1/2 eetlepel. citroensap
30 gr. boter of margarine
wildkruiden
Bestrooi de filets met wildkruiden en bak de filets 2-3 minuten aan iedere kant. Neem de filets uit de pan en houd ze warm. Blus de bakboter met de Cumberlandsaus en voeg het sinaasappel- en citroensap toe. Kook de saus in en maak deze op smaak af met peper

Speciaal Belgisch
4 duiven
200 gram spek in dobbelsteentjes
4 peperkorrels
1 ui, met kruidnagels bestoken
2 wortels
zowel 1 eetlepel peterselie als selderij
2 eetlepels bloem en 2 eetlepels boter
6 kleine bladerdeegbakjes (pasteibakje)
Bak het dobbelsteentjesspek uit. Haal het spek uit de pan en leg het apart. Bak de duiven in het spekvet goudbruin. Doe ze nu in een diepe schaal of pan met kokend water en peper, ui, wortel, peterselie, selderij (allemaal in stukjes gesneden). Kook ze zachtjes totdat ze gaar zijn, minstens 2 uur. Haal de duiven eruit. Zeef de saus. Maak met de bloem, boeter en het duivenvocht een saus. Snij het vlees, wanneer het gaar is, van de duif af. Het in stukjes gesneden vlees en het spek in de saus doen, opwarmen en in de bakjes serveren.
 
Waarschuw beheerder
de mens moet een gruwelijk dood ondervinden


Jij moet de duivenpolitiek in man!
 
Waarschuw beheerder
donateur
sterf met je teksten :jaja:
 
Waarschuw beheerder
donateur
Ik zit al in de duivenpolitiek :)

voorzitten van de DFL b)
 
Waarschuw beheerder
kan iemand dit sAMENvatten :s????
geen zin in lezen >> :S:S::S
laatste aanpassing
Waarschuw beheerder
donateur
maak je niet druk man, have sex ofzo :p
Waarschuw beheerder
donateur
@Siñorita: wil het wel even komen voorlezen hoor schat :)
 
Waarschuw beheerder
kan iemand dit sAMENvatten :S???? kan niet geen zin in lezen >> :S :S:


Voor zover ik het nu heb kunnen bijhouden zijn Psycho Forze en ik duiven...
 
Waarschuw beheerder
Pigeon Pate By MAJ
Breast meat of 6 - 7 pigeons
8 ozs sausage meat
Quarter pint of stock
1 teaspoon mixed herbs
Salt and pepper
Marinade Ingredients
Quarter pint red wine
1 onion finely chopped
2 teaspoons mixed herbs
Bay leaf
Pinch of ground nutmeg
Method: Put the pigeon and all the ingredients for the marinade in a bowl. Mix well, cover, and shove in the fridge for a couple of days.
Put the pigeon with the marinade and stock in a saucepan and simmer gently for an hour. Drain and mince the meat. Mix with the sausage meat, herbs, salt and pepper, and enough of the stock to make a smooth moist mixture. Put the mixture into an ovenproof dish that has been buttered, cover, and stick into the oven at 180 degrees for an hour and a half.


Voor de gezegenden onder ons die Engels kunnen en niet te lam zijn om te lezen ;)