[b]KNUPPEL IK WIL JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B]

voorgerecht..... dungesneden hertenhaas, met 200 jaar oude alceto balsamico en een salade van appel en knolselederij...
Tussengerecht....... zuidfranse vissoep, bouillabaise, gemaakt van strandkrabben met crostini's pesto en rouille
Verfrissing, een lekkere spoom, gemaakt van vijgensorbet ijs
2e tussengerecht...... coquilles in de schelp gebakken met een saucijsje van kreeft en een sabayon van sereh en gember
Hoofdgerecht.... het gerecht wat ik in mijn profielpic in mijn handen heb, ossehaasfilet op een zoete rode uien chutney, met gefrituurde uienringen en een vanille rode wijn saus
Dessert..... creme brulee op moderne wijze en een stukje van mijn chocolade verleiding...
als jullie dan nog niet in love zijn weet ik het ook niet meer... I did my best !!!!
Tussengerecht....... zuidfranse vissoep, bouillabaise, gemaakt van strandkrabben met crostini's pesto en rouille
Verfrissing, een lekkere spoom, gemaakt van vijgensorbet ijs
2e tussengerecht...... coquilles in de schelp gebakken met een saucijsje van kreeft en een sabayon van sereh en gember
Hoofdgerecht.... het gerecht wat ik in mijn profielpic in mijn handen heb, ossehaasfilet op een zoete rode uien chutney, met gefrituurde uienringen en een vanille rode wijn saus
Dessert..... creme brulee op moderne wijze en een stukje van mijn chocolade verleiding...
als jullie dan nog niet in love zijn weet ik het ook niet meer... I did my best !!!!
gaat weer nergens over 











