(permanent verbannen)
In de wereldkeuken zijn volop gerechten te vinden met insecten als ingrediënt. Niet uit armoede, maar omdat het lekker is. Vers, gedroogd of gewoon uit een blikje. De meest populaire hapjes zijn keverlarven, sprinkhanen en rupsen. In Zambia belanden rupsen in een uien en tomatenstoofpot, in Thailand in de chilipasta. Keverlarven worden in de tropen in hun eigen vet gebakken met wat uien, peper en zout. In Colombia kan je in de pauze van de film een zakje geroosterde parasolmieren krijgen. Het favoriete hapje van de Japanse keizer is rijst met gekookte wespen. Dat het geen incidenten zijn, blijkt wel uit export-gegevens. Zo wordt in Zuid-Korea de zijderups ingeblikt en verscheept naar de VS, Thailand doet hetzelfde met waterwantsen. Vanuit Zuid-Afrika en Botswana worden jaarlijks honderden tonnen rupsen geëxporteerd.
Bron: www.horecava.nl
Er staan al diverse kwekers in Nederland klaar om in de toekomst restaurants te gaan leveren...
Ach, we zijn op een gegeven moment ook oesters, slakken en garnalen gaan eten...toch?
Eet smakelijk!
Bron: www.horecava.nl
Er staan al diverse kwekers in Nederland klaar om in de toekomst restaurants te gaan leveren...
Ach, we zijn op een gegeven moment ook oesters, slakken en garnalen gaan eten...toch?
laatste aanpassing



















![[img width=223 height=108]http://members.tripod.lycos.nl/baardagamen/huiskrekele.gif[/img]](http://members.tripod.lycos.nl/baardagamen/huiskrekele.gif)





