Partyflock
 

Parade

op de kaart
AdresParade
5211 KL
's-Hertogenbosch
Nederland
Boek een overnachting in of in de buurt van Parade via Booking.com.

Uitgaansagenda Parade

Laatste feest was op donderdag 13 juni 2019: Edwin Evers Band Live op de Parade
Statistieken
23·feesten
geen·in de toekomst
23·in het verleden
5·nieuwsberichten
2·video's
2440·bezoekers · herkomst
1712·unieke bezoekers
6Partyflockfans
116·albumfoto's
3·opmerkingen
ok·stemresultaat (1052 stemmen)
Nieuws
De Edwin Evers Band is toegevoegd aan het programma van Archery2019. Op donderdag 13 juni verzorgt de band van voormalig Radio 538-dj Edwin Evers een spetterend liveoptreden in 's-Hertogenbosch. Het concert van de Edwin Evers Band vindt net als een deel van het programma van Jazz in Duketown, muziekfeest Hart voor muziek en natuurlijk de finales van de Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten 2019 plaats in de speciale Archery2019 Arena op de Parade.
B*THERE festival 2016 breidt de line-up uit met de dynamische space techno groep Yakumo Orchestra, de nieuwste Vlaamse bluesrockband; The Sore Losers en de Banganagangbangers, een groep Tilburgers die bekend staat als de 'Slopers van uit Zuiden'. Drie maal dik feest!
's Hertogenbosch maakt zich op voor het meest zomerse 90's event van het jaar. Midden in het centrum op de Parade barst op 24 juli vanaf 18.00 het feest los. Parade Open Air neemt je back to the 90's. Een dag later, zaterdag 25 juli, is 't eindelijk zo ver. 's Hertogenbosch ontvangt de top van Nederlands DJ's gemixt met het aanstormend talent van dit moment.
De programmering van het gratis hiphopfestival Hiphop in Duketown is compleet. Het jaarlijkse evenement vindt dit jaar plaats op zaterdag 17 juli in 's-Hertogenbosch. Met optredens van o.a. New Cool Collective & Typhoon, The Opposites en Fashawn & Exile belooft het opnieuw een smaakmakend evenement met landelijke allure te worden. Voor het eerst in de geschiedenis van het festival vindt op de vrijdagavond voorafgaand aan Hiphop in Duketown het reggaefestival Reggae in Duketown plaats. 3
De organisaties van de dertien Bevrijdingsfestivals hebben besloten hun programmering niet aan te passen. Wel zal er dinsdag in openingstoespraken aan de aanslag in Apeldoorn gerefereerd worden en zullen de tragische gebeurtenissen een rol spelen in debatten die op de festivalterreinen worden gevoerd. Dat blijkt maandag uit een rondgang langs de organisaties. Het Nationaal Comité 4 en 5 mei liet eerder weten dat de Nationale Herdenking en de Nationale Viering van de Bevrijding op gepaste wijze doorgang vinden. 8

3 opmerkingen

de parade heeft gratis wifi en n bushalte, mocht iemand dit willen weten
waardering zou geweldig zijn als er geen geluids limiet was en er n egale grond was ipv deze klote stenen