Partyflock
 

Paparazzi

op de kaart
AdresMarkt 64-66
5554 CD
Valkenswaard
Nederland
Opvolger van Absoluut.
Boek een overnachting in of in de buurt van Paparazzi via Booking.com.

Uitgaansagenda Paparazzi

Laatste feest was op woensdag 28 mei 2014: Papa's Nightmare
Statistieken
63·feesten
geen·in de toekomst
63·in het verleden
4·nieuwsberichten
677·bezoekers · herkomst
356·unieke bezoekers
9Partyflockfans
3.6 KFacebooklikes
7·albumfoto's
1·opmerking
goed·stemresultaat (319 stemmen)
Nieuws
Boulevard is het nummer één evenement in Brabant waar gezelligheid, beautiful people en de vrouwen voorop staan. Met Nederlands bekendste deejays & mc's, spectaculaire acts en prachtige aankleding voel je bij binnenkomst de Brabantse gezelligheid op zijn hoogtepunt.
Sneakerz Muzik
4 maart 2011
Sneakerz Muzik maakt zich op voor alweer de nieuwste editie van 2011, met zijn succesvolle CD Tour door Nederland! Niemand minder dan de Groovenatics hebben dit dubbelalbum aan elkaar gemixt en zal alle Sneakerz Muzik-liefhebbers wederom niet teleurstellen! Kun jij dus niet wachten tot de bekende outdoorevents van start gaan en wil jij alvast een voorproefje van wat komen gaat? Check dan hier alle info... 2
Vivre
9 januari 2009
Vivre dat eerder ook de Escape in Amsterdam en Club M in Breda sierde, strijkt nu neer in het chique Paparazzi te Valkenswaard. Deze mooie locatie behoorde tot de Brabantse hotspot voor de rich and famous. De locatie heeft inmiddels enige positieve metamorfoses ondergaan waardoor deze toplocatie tot de mooiste van Zuid Nederland behoort. Zaterdag 7 februari organiseert Paparazzi de eerste editie van Vivre, omdat het simpelweg bij de locatie past en hoort. Met niemand minder dan Gregor Salto wordt de eerste editie ingeluid.
Op maandag 21 juli wordt er voor het eerst bij Club Paparazzi in Valkenswaard een clubnight georganiseerd met de beste house en electro van dit moment. Op deze kermismaandag zal niemand minder dan Benny Rodrigues deze avond tot een hoogtepunt brengen. Hierbij wordt hij ondersteund door Daniel June en dj KruH.

1 opmerking