Partyflock
 
­ Nederland

Benny Rodrigues hoofdact op The Champagne Room

gepubliceerd door , op
Benny Rodrigues hoofdact op The Champagne Room
17 juli 2008
FeestThe Champagne Room · House beats and bubbles
Datummaandag 21 juli 2008
LocatiePaparazzi
Op maandag 21 juli wordt er voor het eerst bij Club Paparazzi in Valkenswaard een clubnight georganiseerd met de beste house en electro van dit moment. Op deze kermismaandag zal niemand minder dan Benny Rodrigues deze avond tot een hoogtepunt brengen. Hierbij wordt hij ondersteund door Daniel June en dj KruH. Entree bedraagt slechts tien euro en kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Club Paparazzi en Café Ditisit. The Champagne Room is een nieuw clubconcept. Op deze avond wordt de Paparazzi omgetoverd tot een ware housetempel waar maar plaats is voor drie dingen; house, beats and bubbles.

De kermis in Valkenswaard is dit jaar ook voor veel mensen de start van de zomervakantie. Dit is reden voor Club Paparazzi en Omotion geweest om een totale clubavond te organiseren zoals Valkenswaard dit tot op heden nog niet heeft gehad. The Champagne Room staat garant voor de beste house muziek gedraaid door de beste nationale en regionale dj’s. Club Paparazzi zal hierbij een gedaante verwisseling ondergaan zodat niks op een normale stapavond lijkt.

Benny Rodrigues is de hoofdact op deze avond. De organisatie is er dan ook trots op dat ze deze dj heeft weten te strikken. Benny Rodrigues is op dit moment immens populair en dat blijkt ook wel uit zijn overvolle agenda. In 2008 heeft hij tot nu toe ruim 200 optredens op zijn naam staan. Dit is een beloning voor zijn goede performance, weergaloze en vooral unieke sets. Op de Champagne Room zal hij laten zien waar hij voor staat en waarom hij op grote feesten zoals Mysteryland, Extrema Network en Sensation heeft gestaan.

Benny Rodrigues zal deze avond begeleidt worden door niemand minder dan de Eindhovense dj KruH. Iedereen die bekend is met de Eindhovense housescene kent deze reizende ster. Door zijn energieke sets en zijn enthousiasme is de populariteit van deze dj in twee jaar tijd snel gegroeid. Dit heeft geresulteerd in boekingen op o.a. Lakedance, Sneakerz, Freshgrooves en E-Play.

De derde en laatste dj is Daniel June uit Veldhoven. Deze artiest draait al enkele jaren mee als dj. Met zijn vele residenties in het zuiden van Nederland op o.a. Frequence, Ignition en de bekende Atmoz feesten weet hij als geen ander hoe hij een sfeer moet maken en een club tot leven kan brengen. Hij voelt het publiek door zijn jarenlange ervaring als geen ander aan.

Club Paparazzi zal speciaal voor deze avond een gedaanteverwisseling ondergaan. Niets zal lijken op een gewone zaterdagavond in Club Paparazzi. De dj-booth wordt speciaal voor deze gelegenheid op een podium geplaatst zodat de artiest goed tot zijn recht komt. De club zal gedecoreerd worden en gedurende de avond zal er entertainment zijn. Kortom een geheel nieuwe en totale clubavond in het Valkenswaardse uitgaansleven.

De deuren van The Champagne Room zullen geopend worden om 20.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop €10,00 en zijn verkrijgbaar bij Club Paparazzi en Café Ditisit. Alle informatie is terug te lezen op de website www.clubpaparazzi.nl . Er zijn slechts 400 kaarten verkrijgbaar voor deze avond. Voorkom teleurstelling en koop je kaarten in de voorverkoop. De minimumleeftijd is voor deze avond eenmalig 18 jaar en ouder.