Partyflock
 

Hotel Arena

op de kaart
afbeelding Hotel Arena
Adres's-Gravesandestraat 51
1092 AA
Amsterdam
Nederland
SiteSite hotelarena.nl
E-mailreception@hotelarena.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudyoutube

Informatie

Hotel Arena is not simply a 4-star hotel; it's a uniting place where both locals and citizens from all over the world come together. Wake up between crisp white sheets or dance all night in the chapel, have a glass of wine on the terrace or enjoy your breakfast in the park. Hotel Arena blurs the borders between the park and the hotel, and lets you explore the city of Amsterdam from an astonishing, monumental location.
Boek een overnachting in of in de buurt van Hotel Arena via Booking.com.

Uitgaansagenda Hotel Arena

Laatste feest was op donderdag 14 oktober 2021: Ibiza Sonica
Statistieken
769·feesten
geen·in de toekomst
769·in het verleden
109·nieuwsberichten
6·fotoshoots
453·foto's
12·video's
11902·bezoekers · herkomst
6976·unieke bezoekers
116Partyflockfans
8.7 KFacebooklikes
223·albumfoto's
4·opmerkingen
7·waarderingen
goed·stemresultaat (4514 stemmen)
27 maart 2010
Foto's, Sound of love, 27 maart 2010, Hotel Arena, Amsterdam
28 juni 2008
Foto's, Hed Kandi, 28 juni 2008, Hotel Arena, Amsterdam
28 oktober 2005
Foto's, Speakerplay, 28 oktober 2005, Hotel Arena, Amsterdam
12 maart 2004
Foto's, Speakerplay, 12 maart 2004, Hotel Arena, Amsterdam
29 oktober 2003
Foto's, Dutch DJ Award, 29 oktober 2003, Hotel Arena, Amsterdam
4 april 2003
Foto's, Speakerplay, 4 april 2003, Hotel Arena, Amsterdam
Nieuws
Start 2018 in stijl
12 december 2017
Net als ieder jaar heeft Hed Kandi iets speciaals op de planning voor de ultieme start van het nieuwe jaar!
Na een waanzinnig ADE tellen we de dagen langzaam af naar een sparkling NYE! Deze keer is Hed Kandi terug bij een volledig getransformeerd Hotel Arena: een zeer unieke en speciale locatie die garant staat voor een onvergetelijke avond. Hed Kandi neemt je mee naar 2017 met een spectaculaire line-up met onder andere ROOG, Ferreck Dawn en Mike Mago.
Het Amsterdam Halloween Festival 2016 heeft meerdere dagen met gruwelijke Halloweengezelligheid voor je in petto! Omdat we er ziekelijk van overtuigd zijn dat Halloween langer dan één dag zou moeten duren, loopt het festival van 20 tot 31 oktober 2016, met diverse evenementen die al vanaf 5 oktober plaatsvinden.
Na een eerste epische editie, is het tijd voor de tweede Latin Rush op zondag 21 september. De organisatie heeft zijn best gedaan om een nieuw 5 sterren evenement in Amsterdam te creëren. De positieve reacties omtrent de eerste editie waren overweldigend.
Amsterdam Spook organiseert Halloweenfeesten in Amsterdam sinds het jaar 2000. Deze Halloween heeft Amsterdam Spook een pacht genomen op je ziel. Dit jaar op de officiële Allerheiligenavond 31 oktober 2014 neemt de organisatie je onverdorven geest mee door het vagevuur en laten het los om te dansen in de verzengde inferno's van de hel. Een kostuum feest als dit zou zonde zijn om te missen!
Zonnige melodische House met invloeden van pop, disco en live instrumenten is weer sterk in opkomst sinds het succes van Bakermat en Klangkarussell. Het hart van deze stroming is al vijftien jaar het Londonse Hed Kandi. Hed Kandi 'the world's melodic house expert' zal op zaterdag 18 oktober het Amsterdam Dance Event weer liefdevol rocken.
Vandaag is het nog maar 150 dagen tot Halloween. Een legendarische samenkomst van eigenzinnige, creatieve Amsterdammers en donkere, vrijgevochten zielen vanuit de gehele wereld, Amsterdam Spook presenteert met trots het vertiende Jaarlijkse Halloween Kostuum Feest dit jaar op Halloween zelf: 31 oktober 2014.
Amsterdam maak je klaar voor Soixante Neuf op zaterdag 10 mei in Hotel Arena te Amsterdam! Ondanks dat Soixante Neuf voor uitverkochte zalen zorgt in Eindhoven, Breda, Hengelo, Groningen & Utrecht blijft er geen andere editie dan de editie in Amsterdam. Daar waar alles is begonnen zo'n 11,5 jaar geleden. De organisatie is dan ook druk bezig om er een onvergetelijk spektakel van te maken! Geloof dit: 'je wilt deze editie niet missen!' Dus zet het in je agenda, zaterdag 10 mei Soixante Neuf in Hotel Arena te Amsterdam.
Op zaterdag 12 april vindt de 3e editie van Tribe plaats in Amsterdam. Na succesvolle edities in de Amsterdamse SkyLounge Amsterdam en Supperclub, komt het label nu naar Hotel Arena om uit te pakken op haar zesde verjaardag. DJ Djeff en Rancido zijn special guests deze avond.
Party-organisator Caspar Povel (o.a. UDC) zou 31 januari aanstaande 42 jaar worden. Om hem een laatste eer te bewijzen organiseren zijn vrienden Enlightened: een, geheel in de stijl van Caspar, spraakmakende memorial waar familie, vrienden, kennissen en verder iedereen die van een goed en mooi feest houdt - zoals Caspar zelf - samenkomen. 1

7 waarderingen

liesle^^
Swingbeatz is echt m'n lievelings feestje!! Mooie locatie, leuke en mooie mensen maar vooral gezellig los gaan met z'n alle op alle te gekke plaatjes van deejeeKID en Eugenio Ricci
City Slicker
ik kwam er 20 jaar geleden al.­ leuk dat het nogsteeds leuk is
hele mooie locatie!
AwiMusic
wat een locatie.­ 3x me ding mogen doen.­ hopelijk vaker.­
Dj MyTunes
Goede sfeer, leuke mensen, leuke feesten en goede locatie!
geweldige locatie, leuke mensen, wel jammer dat lang niet alle feestjes in de PF agenda verschijnen, terwijl ze wel op de HA site staan
Mr.­ Schiph­olicio­us
20-09-2008: Schipholicious - The Upper Class Edition

4 opmerkingen

zeker van de partij!
Waarom staan de swingbeatz feesten niet meer aangemeld op partyflock? T zou zo leuk zijn als ze er weer op worden gezet in ieder geval :)