Partyflock

Hotel Arena

Hotel Arena

op de kaart
Hotel Arena (afbeelding)
Adres's-Gravesandestraat 51
1092 AA
Amsterdam
Nederland
Telefoon+31 20 850 24 00
SiteSite hotelarena.nl
E-mailreception@hotelarena.nl
Aanwezigheidfacebookpagefoursquaresoundcloudtwitter
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Hotel Arena via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Hotel Arena
Laatste feest was op zaterdag 11 augustus 2018: Vondel Disco
Statistieken


x
753·feesten
geen·in de toekomst
753·in het verleden
109·nieuwsberichten
6·fotoshoots
453·foto's
11·video's
24256·kliks
11884·bezoekers · herkomst
6967·unieke bezoekers
165Partyflockfans
7.6 KFacebooklikes
223·albumfoto's
4·opmerkingen
7·waarderingen
goed·stemresultaat (4507 stemmen)
Nieuws
Start 2018 in stijl
12 december 2017
Net als ieder jaar heeft Hed Kandi iets speciaals op de planning voor de ultieme start van het nieuwe jaar!
Na een waanzinnig ADE tellen we de dagen langzaam af naar een sparkling NYE! Deze keer is Hed Kandi terug bij een volledig getransformeerd Hotel arena: een zeer unieke en speciale locatie die garant staat voor een onvergetelijke avond. Hed Kandi neemt je mee naar 2017 met een spectaculaire line-up met onder andere ROOG, Ferreck Dawn en Mike Mago.
Het Amsterdam Halloween Festival 2016 heeft meerdere dagen met gruwelijke Halloweengezelligheid voor je in petto! Omdat we er ziekelijk van overtuigd zijn dat Halloween langer dan ťťn dag zou moeten duren, loopt het festival van 20 tot 31 oktober 2016, met diverse evenementen die al vanaf 5 oktober plaatsvinden.
Na een eerste epische editie, is het tijd voor de tweede Latin Rush op zondag 21 september. De organisatie heeft zijn best gedaan om een nieuw 5 sterren evenement in Amsterdam te creŽren. De positieve reacties omtrent de eerste editie waren overweldigend.
Amsterdam Spook organiseert Halloweenfeesten in Amsterdam sinds het jaar 2000. Deze Halloween heeft Amsterdam Spook een pacht genomen op je ziel. Dit jaar op de officiŽle Allerheiligenavond 31 oktober 2014 neemt de organisatie je onverdorven geest mee door het vagevuur en laten het los om te dansen in de verzengde inferno's van de hel. Een kostuum feest als dit zou zonde zijn om te missen!
Zonnige melodische House met invloeden van pop, disco en live instrumenten is weer sterk in opkomst sinds het succes van Bakermat en Klangkarussell. Het hart van deze stroming is al vijftien jaar het Londonse Hed Kandi. Hed Kandi 'the world's melodic house expert' zal op zaterdag 18 oktober het Amsterdam Dance Event weer liefdevol rocken.
Vandaag is het nog maar 150 dagen tot Halloween. Een legendarische samenkomst van eigenzinnige, creatieve Amsterdammers en donkere, vrijgevochten zielen vanuit de gehele wereld, Amsterdam Spook presenteert met trots het vertiende Jaarlijkse Halloween Kostuum Feest dit jaar op Halloween zelf: 31 oktober 2014.
Amsterdam maak je klaar voor Soixante Neuf op zaterdag 10 mei in Hotel arena te Amsterdam! Ondanks dat Soixante Neuf voor uitverkochte zalen zorgt in Eindhoven, Breda, Hengelo, Groningen & Utrecht blijft er geen andere editie dan de editie in Amsterdam. Daar waar alles is begonnen zo'n 11,5 jaar geleden. De organisatie is dan ook druk bezig om er een onvergetelijk spektakel van te maken! Geloof dit: 'je wilt deze editie niet missen!' Dus zet het in je agenda, zaterdag 10 mei Soixante Neuf in Hotel arena te Amsterdam.
Op zaterdag 12 april vindt de 3e editie van Tribe plaats in Amsterdam. Na succesvolle edities in de Amsterdamse SkyLounge Amsterdam en Supperclub, komt het label nu naar Hotel arena om uit te pakken op haar zesde verjaardag. DJ Djeff Afrozila en Rancido zijn special guests deze avond.
Party-organisator Caspar Povel (o.a. UDC) zou 31 januari aanstaande 42 jaar worden. Om hem een laatste eer te bewijzen organiseren zijn vrienden Enlightened: een, geheel in de stijl van Caspar, spraakmakende memorial waar familie, vrienden, kennissen en verder iedereen die van een goed en mooi feest houdt - zoals Caspar zelf - samenkomen. 1
7 waarderingen
liesle^^
Swingbeatz is echt m'n lievelings feestje!! Mooie locatie, leuke en mooie mensen maar vooral gezellig los gaan met z'n alle op alle te gekke plaatjes van deejeeKID en Eugenio Ricci
City Slicker
ik kwam er 20 jaar geleden al.≠ leuk dat het nogsteeds leuk is
EMILIO CANTA
hele mooie locatie!
AwiMusic
wat een locatie.≠ 3x me ding mogen doen.≠ hopelijk vaker.≠
Dj MyTunes
Goede sfeer, leuke mensen, leuke feesten en goede locatie!
The Case
geweldige locatie, leuke mensen, wel jammer dat lang niet alle feestjes in de PF agenda verschijnen, terwijl ze wel op de HA site staan
Mr.≠ Schiph≠olicio≠us
20-09-2008: Schipholicious - The Upper Class Edition

4 opmerkingen

zeker van de partij!
Waarom staan de swingbeatz feesten niet meer aangemeld op partyflock? T zou zo leuk zijn als ze er weer op worden gezet in ieder geval :)