Partyflock
 

Lloyd Multiplein

op de kaart
AdresSchiehaven 5
3024 EC
Rotterdam
Nederland
E-maillloydmultipleinsenc@rotterdam.nl
Capaciteit10000
Boek een overnachting in of in de buurt van Lloyd Multiplein via Booking.com.

Uitgaansagenda Lloyd Multiplein

Laatste feest was op zaterdag 21 september 2019: TIKTAK Festival
Statistieken
11·feesten
geen·in de toekomst
11·in het verleden
17·nieuwsberichten
21·video's
2334·bezoekers · herkomst
1930·unieke bezoekers
4Partyflockfans
121·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (661 stemmen)
Nieuws
We hopen dat het goed met je gaat in deze bijzondere tijd. Langzaam maar zeker komt ons land weer op gang. We mogen weer meer en dat stemt ons natuurlijk allemaal positief.
TIKTAK komt op zaterdag 21 september met een eigen festival naar het Lloydplein in Rotterdam. Onder andere Lil Kleine, Kris Kross Amsterdam, Boef & Bizzey zijn onderdeel van de mega line-up. Ronnie Flex & de band Deuxperience zullen het festival groots afsluiten met een 1-uur durende show. Daarnaast staat Broederliefde voor de laatste keer in 2019 met een optreden in Rotterdam!
Na uitverkochte edities in Rotterdam tijdens New Years Eve & Koningsnacht én een hosting op Kingsland Festival op Koningsdag wordt het tijd voor een eigen festival van TIKTAK in Rotterdam.
Op 18 augustus vindt Rotterdam Rave Festival plaats op het Lloyd Multiplein in Rotterdam. Het is de derde keer dat het festival georganiseerd wordt. 1
Deze zomer keert Rotterdam Rave terug naar het Lloyd Multiplein in Rotterdam voor haar derde outdoor festival editie. Op 18 augustus worden artiesten als Nina Kraviz, Speedy J, Headstrong, MPIA3 en Dax J verwelkomt.
Rotterdam Rave Festival
16 augustus 2017
Al is Rotterdam een stad van de toekomst, het is een stad met een rijk verleden. Zo is Rotterdam in de jaren 90, tijdens de opkomst van house muziek, de geboorteplaats van de hardste variant van het genre. Het lijkt erop dat Rotterdam altijd al anders was dan andere steden: altijd al harder, altijd al rauwer.
Deze zomer keert Rotterdam Rave terug naar het Lloyd Multiplein in Rotterdam voor de tweede outdoor festival editie 1
Deze zomer komt de Rotterdamse Rave met haar allereerste festival, op het Lloyd Multiplein in Rotterdam. Zaterdag 6 augustus zal het industriële technofeest zich naar buiten verplaatsen na al viermaal de Maassilo te hebben uitverkocht.
22 augustus vindt de primeur van het Tegenstroom Festival plaats. Dit nieuwe evenement is gericht op de subcultuur stroming van Rotterdam, met gerespecteerde organisaties als Strobe, Triphouse Rotterdam, All Eyes On: & Mystic Pulse die de stages verzorgen!Wat je kan verwachten? Daar geven ze graag tekst en uitleg bij.... 1
Het Lloyd Multiplein aan de Maas in Delfshaven zal op zaterdag 22 augustus dienen als het schouwtoneel van het nieuwe Rotterdams underground festival: Tegenstroom Festival. Het wordt georganiseerd door Tegenstroom in samenwerking met drie gerenommeerde Rotterdamse organisaties: Triphouse Rotterdam (één van de bekendste collectief van Rotterdam), Strobe (bekend in de techno scene van feesten in Perron en Factory 010) en All Eyes On (een Rotterdamse clubavond, georganiseerd door Guido van Dieren, waarbij een smeltkroes van kwalitatieve muziek wordt geserveerd). Wij spraken hen over deze fuif. 5