Partyflock
 

MFC De Kreek

op de kaart
afbeelding Kreek
AdresWilgenpas 2
5331 KC
Kerkdriel
Nederland
SiteSite mfcdekreek.nl
E-mailinfo@mfcdekreek.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Capaciteit1600
Boek een overnachting in of in de buurt van Kreek via Booking.com.
Nieuws
Madhouze · Do Or Die
4 augustus 2016
Op zaterdag 22 oktober 2016 wordt De Kreek in Kerkdriel voor de tweede maal overgenomen door Madhouze Events. Maak je klaar voor Madhouze - Do Or Die. Deze editie wordt niet alleen groter, maar ook nog harder dan de vorige editie! 'Do Or Die' is het thema van deze editie en dat betekend 'die hards only' en compleet los gaan alsof het je laatste feestje is op de hardste setjes van jouw favoriete raw hardstyle dj's.
Op zaterdag 27 februari 2016 is de grote sporthal van De Kreek in Kerkdriel het toneel van een nieuw event van Madhouze Events genaamd: Madhouze - Revolution of Madness.
Gas met die zooi
2 december 2009
Na drie dikke edities van 'Dan maar kapot' is het nu tijd om alles uit de kast te halen en vol gas kapot te gaan in de welbekende locatie MFC De Kreek. Op zaterdag 30 januari 2010 bundelen Hardmotion Events en Verheul Events hun krachten en voegen twee evenementen samen tot een meesterlijk evenement 'Gas met die zooi, dan maar kapot'. Bij de laatste editie van DMK was het geluid al goed, maar om jullie te verwennen wordt er nog een extra geluidsset bijgezet zodat jullie de bas niet alleen horen maar ook zeker gaan voelen! 6

2 opmerkingen

 
is het wat de lokatie...­?