Partyflock
 

Madhouze Events

afbeelding Madhouze Events
organisator
AdresDr. Schaepmanstraat 15
5213 CH
's-Hertogenbosch
Nederland
KvK59880546
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

Madhouze Events is een organisatie die opgericht is door een vriendengroep uit Den Bosch. Na jarenlange ervaring met het bezoeken van hardstyle evenementen is de stap gemaakt naar het organiseren van 'Raw' hardstyle evenementen waar onze passie ligt. Hierbij wordt een lang gekoesterde droom werkelijkheid.

Uitgaansagenda Madhouze Events

Laatste feest was op zaterdag 23 maart 2019: Madhouze, Kentering, Rosmalen
15 februari 2014
Foto's, Madhouze, 15 februari 2014, De Kroon, Kerkdriel
Nieuws
Tijdens Koningsnacht heb je maar één optie en dat is kei hard feesten als een koningIN.
Madhouze · Do Or Die
4 augustus 2016
Op zaterdag 22 oktober 2016 wordt De Kreek in Kerkdriel voor de tweede maal overgenomen door Madhouze Events. Maak je klaar voor Madhouze - Do Or Die. Deze editie wordt niet alleen groter, maar ook nog harder dan de vorige editie! 'Do Or Die' is het thema van deze editie en dat betekend 'die hards only' en compleet los gaan alsof het je laatste feestje is op de hardste setjes van jouw favoriete raw hardstyle dj's.
Op zaterdag 27 februari 2016 is de grote sporthal van De Kreek in Kerkdriel het toneel van een nieuw event van Madhouze Events genaamd: Madhouze - Revolution of Madness.
Na Madhouze RAW is Madhouze Events terug in De Ster Nieuwkuijk. Ditmaal met het nieuwe concept Madhouze Underground op zaterdag 14 maart 2015.
Op zaterdag 14 februari 2015 vindt het hardstyle evenement Madhouze Carnaval plaats. Dit evenement wordt georganiseerd door Madhouze Events in Danscentrum Rosmalen te Rosmalen. 2