Partyflock
 

Experience Island 't Blauwe Meer

op de kaart
't Blauwe Meer
2 december 2014
AdresBaan achter de Plakken 1
5175 NP
Loon op Zand
Nederland
Telefoon+31 416365393
SiteSite experience-island.nl
E-mailinfo@experience-island.nl
Linksfacebookpageinstagramxyoutube

Informatie

De grootste outdoor evenementenlocatie van de Benelux is de ideale locatie voor uw evenementen.
Bedrijfsevenementen, teambuildingdagen en bedrijfsfamiliedagen tot wel 10.000 personen.
Boek een overnachting in of in de buurt van 't Blauwe Meer via Booking.com.

Nieuws

De organisatie achter Draaimolen Festival en Holy Pink komt met een compleet nieuw concept: 'Draaimolen x Nous'klaer Island', een kleinschalig festival op een unieke locatie!
Op zondag 3 juli vindt in Loon op Zand het Bora Bora City Festival plaats. Als locatie voor dit beachfestival is gekozen voor Experience Island. Dit bestaat uit kraakhelder water en prachtige stranden en het is de grootste outdoor evenementenlocatie in de Benelux. Het Bora Bora City Festival is een uniek beachfestival waar je kunt genieten van allerlei soorten muziek, lekker eten en drinken, het strand, leuke standjes en diverse wateractiviteiten. Ibiza is voor een dag te vinden op Experience Island in Loon op Zand! 1
Oktober staat in het teken van feestjes met een thema. Zo worden de eerste Halloween feesten in oktober georganiseerd. Ook is het typisch Duitse bierfeest Oktoberfest nu ook in Nederland doorgebroken. Amber Schutte is deze maand weer diep in de Partyflock agenda gedoken en heeft de leukste feesten met een dresscode op een rijtje gezet, te beginnen met drie grote Oktoberfesten in Nederland.

1 waardering

Timeless zaanstad
zal hier zelf gaan draaien dus erg gaaf deze locatie

1 opmerking

 
hihi lkkr :bounce: