Partyflock
 
MAX
10 mei 2021
AdresOlympiaweg 2a
2406 LG
Alphen aan den Rijn
Nederland 🇳🇱
Telefoon+31 17 24 93 329
KvK27312564
SiteSite stichting-max.nl
E-mailinfo@tcmax.nl
Linksfacebookpagefacebookpage
Capaciteit300
Boek een overnachting in of in de buurt van MAX via Booking.com.

Nieuws

Pascal van Underground Dance Events is 36 jaar geworden en al meer dan twintig jaar actief in de underground scene, dat verdient een feestje voor iedereen! Op zaterdag 28 mei gaat het dak er dan ook vanaf in discotheek MAX! Een van de grootste uitgaanslocaties van Alphen aan den Rijn, met plek voor meer dan 350 partypeople in de grote zaal, met extra verdieping! Acht uur lang zal de dikste hardcore, frenchcore en tekno te horen gebracht worden door niemand minder dan Obliviator, Parsel, Kev, Sprinky, The Dark-Joker, Skullz, Bad Habit en B24M & D323k.
12 December is het beuken geblazen bij Hard En Ruig in Alphen aan den Rijn, waar ze niet bezuinigen op een zeer vet geluidssysteem en de juiste verlichting. Opbouwend presenteren ze in de grote zaal (industrial) hardcore, uptempo, (early) terror en speedcore. In de kleine zaal kan er een stevige mix van early, hardcore, terror, industrial en acid verwacht worden.
P.L.U.R.
20 maart 2005
Het Kasteel is gesloten wegens verbouwing en dus zat het erin dat het rond P.L.U.R. het komende half jaar stil zou blijven, maar het tegendeel gaat zich bewijzen. In principe worden alle avonden uit Het Kasteel doorgezet in TC MAX in Alphen aan den Rijn. Aan het concept van P.L.U.R. (Peace Love Unity en Respect) zal niets worden verbouwd, want dat staat nog steeds voor een gezellige maar stevige avond waar de stijlen hardcore, hardstyle, hardtrance en jump centraal zullen staan. 24

5 waarderingen

PJ
Locatie is goed, alleen de bar was bij een festival buiten echt droevig slecht geregeld...
Zen-dar House Classics
Als je op internet rond kijkt krijg je het idee dat "Max" alleen maar een kinderdisco is, maar niets is minder waar! Het is een kleine locatie (capatiteit 300 man) die zich uitstekend leent voor het geven van House/Techno feestjes. Het geluid is goed en er hangt, voor zo'n kleine tent, een uitstekende lichtshow. "Max" funcioneerd volledig op vrijwilligers, wat als voordeel heeft dat winstmaken niet de drijfveer is. De gelegenheid is perfect voor mensen die graag naar een feestje gaan, maar niet de drukte van de grote stad willen opzoeken (lees: als slachtvee op elkaar gepakt staan in een zaal waar geen ruimte is om te dansen omdat er zoveel mogelijk kaarten verkocht dienden te worden) De mensen die hier komen zijn er niet om mooi gevonden te worden of voor het uitgaan, maar voor maar 1 ding: Muziek! Dus als je op zoek bent naar een lokatie waar je de ruimte hebt om je te uiten of een lokatie zoekt om af te huren voor een intiem feestje, hier moet je zijn! ps: "Max" was vroeger zeer bekend onder de naam "Madonna" ;)
Wacky-j
Na de verandering van Madonna naar Max, is de programmering niet meer wat het zou moeten zijn. Ik zou daar graag aan wat willen doen.
ik kom zeker weten wel ;)
DJ STREET-BASE
geweldig