Partyflock
 
­ Nederland

Tien uur lang Hard en Ruig in de Speaker

gepubliceerd door , op
12 December is het beuken geblazen bij Hard En Ruig in Alphen aan den Rijn, waar ze niet bezuinigen op een zeer vet geluidssysteem en de juiste verlichting. Opbouwend presenteren ze in de grote zaal (industrial) hardcore, uptempo, (early) terror en speedcore. In de kleine zaal kan er een stevige mix van early, hardcore, terror, industrial en acid verwacht worden.

Hard En Ruig zal zich gaan onderscheiden door middel van een selectie van veertien topdj's die ook echt een eigen sound hebben, waardoor originaliteit en variatie gegarandeerd zijn deze nacht. Ook beschikt Hard En Ruig over een eigen hi-end RCF geluidssyteem met de hoogste geluidsdruk van alle vergelijkbare subwoofers en topkasten. Door een nu al geteste perfecte, niet schelle afstelling belooft Hard En Ruig 12 december elk ander hardcore evenement te overklassen aan kwaliteit!. Hard En Ruig is er voor en van liefhebbers!



Tickets koop je bij koop tickets.

De locatie, De Speaker, is gelegen aan de rand van Alphen aan den Rijn en is gemakkelijk bereikbaar per auto of openbaar vervoer of lopend vanaf het station. Alphen aan den Rijn ligt centraal in Nederland tussen de A4 en de A12 in, vlakbij Leiden. De nachtbus rijdt ieder uur richting Schiphol.