Partyflock
 

Stadsoase De Zomertuin

op de kaart
De Zomertuin
3 juli 2020
AdresKanaaldijk Zuid 1D
Eindhoven
Nederland 🇳🇱
SiteSite stadsoasedezomertuin.nl

Informatie

Verscholen achter alle hectiek van de Eindhovense stad ligt een oase van rust. In de zomer van 2020 geeft het Campinaterrein, weliswaar bedekt onder een laag strandzand, 2 tot 3 maanden decor aan een pop-up stadsoase 🌞.
Stadsoase De Zomertuin is een verborgen parel in de botanische sferen. In deze oase wordt organisch eten geproduceerd, worden nieuwe vriendschappen beklonken en herinneringen gemaakt. Deze zomer geniet je op een unieke locatie van het allerbeste organische eten, heerlijke (speciaal)bieren en cocktails, de allerbeste (live) muziek en botanische vibes 🌿
Boek een overnachting in of in de buurt van De Zomertuin via Booking.com.

Uitgaansagenda De Zomertuin

Laatste feest was op zondag 27 september 2020: De Zomertuin

Statistieken

55·feesten
geen·in de toekomst
55·in het verleden
1·nieuwsbericht
3·bezoekers · herkomst
3·unieke bezoekers
geenstemresultaat (0.3658 stem)

Nieuws

Na het overweldigend succes van vorige zomer (meer dan 25.000 bezoekers in 12 weken) opent Stadsoase De Zomertuin in Eindhoven ook dit jaar op veler verzoek weer haar deuren! Deze ultieme hang out, een verborgen parel op het prachtige Campina terrein aan de Hugo van der Goeslaan 2-03 in Eindhoven, zal deze zomer opnieuw dé plek worden waar alles voor een perfecte zomerdag samenkomt. Organisatoren One of the Guys, PHOOD Kitchen en BPD staan in de startblokken om te openen wanneer de maatregelen het toelaten.