Partyflock
 

Stadsoase de zomertuin in Eindhoven opent dit jaar opnieuw haar deuren met een mega upgrade

gepubliceerd door , op
Stadsoase de zomertuin in Eindhoven opent dit jaar opnieuw haar deuren met een mega upgrade
23 april 2021
LocatieDe Zomertuin Site
Na het overweldigend succes van vorige zomer (meer dan 25.000 bezoekers in 12 weken) opent Stadsoase De Zomertuin in Eindhoven ook dit jaar op veler verzoek weer haar deuren! Deze ultieme hang out, een verborgen parel op het prachtige Campina terrein aan de Hugo van der Goeslaan 2-03 in Eindhoven, zal deze zomer opnieuw dé plek worden waar alles voor een perfecte zomerdag samenkomt. Organisatoren One of the Guys, PHOOD Kitchen en BPD staan in de startblokken om te openen wanneer de maatregelen het toelaten.

Gedurende de maanden (mei,) juni, juli en augustus wordt er verscholen achter alle hectiek van de Eindhovense stad een oase van rust gecreëerd waar iedereen zich thuis voelt. Dé plek waar food & drinks en ontspanning & entertainment er heel de dag voor zorgen dat niemand -van jong tot oud- er meer weg wil. Ofwel: genieten van dat overbekende en heerlijke vakantiegevoel, maar dan in eigen stad op fiets- of loopafstand. Geen zee, maar wél met de blote voeten in het strandzand met een heerlijke cocktail in de hand.

Mega Upgrade
Dit jaar krijgt de Stadsoase een mega upgrade die het ultieme vakantiegevoel nog verder zal versterken. De Zomertuin wordt sfeervol en corona proof ingericht voor maximaal 500 gasten met onder meer een nieuwe look & feel, rooftop plekken en een kids oase. Het food assortiment wordt uitgebreid in zowel lunch als diner voor good food all day. Met de voetjes omhoog genieten van urban street food met de lekkerste cocktails en (speciaal)bieren. Ook qua entertainment wordt er gezorgd dat de bezoekers worden verwonderd en vermaakt door bekend en upcoming talent van hoog niveau.

Openingstijden en programma
Stadsoase De Zomertuin is voor levensgenieters geopend van woensdag- tot zondagavond! Op donderdag, zaterdagmiddag en zondag is De Stadsoase vrij toegankelijk voor iedereen, er is geen reservering nodig of mogelijk. Op woensdag-, vrijdag- en zaterdagavond biedt de organisatie volop entertainment tijdens ticket avonden.

Maandag & Dinsdag
Geopend op aanvraag voor lokale initiatieven, meetings, bedrijfsborrels etc.
Woensdag
18:00 - 23:00 uur | Ticket event
Donderdag
13:00 - 23:00 uur | Gratis entree
vrijdag
13:00 – 18:30 uur | Gratis entree
19:00 – 00:00 uur | Ticket event
Zaterdag
11:00 – 18:30 uur | Gratis entree
19:00 – 00:00 uur | Ticket event
Zondag
11:00 - 23:00 uur | Gratis entree

Zodra er meer duidelijkheid is welke datum De Stadsoase haar Zomertuin kan openen, zal het programma zo snel mogelijk bekend worden gemaakt en zijn tickets voor ticket avonden verkrijgbaar via www.stadsoasedezomertuin.nl. Denk bij het programma aan bijvoorbeeld quiz- en comedy avonden (op woensdag); aan nationale artiesten, tribute bands en hostingpartijen (op vrijdag- en zaterdagavond). Maar ook aan een singer-songwriters of vinyl-dj's (op donderdag en zaterdagmiddag) en zullen er ook themadagen zijn (de zondagen).

Covid proof zomerterras
Uiteraard wordt ook dit jaar strikt rekening gehouden met de Covid-19 maatregelen. Zo wordt er bij ontvangst gevraagd een bezoekersregistratie in te vullen, de handen te desinfecteren en worden bezoekers door hostesses begeleid naar een tafel voor 2-,4- of 6-personen. Met uiteraard 1,5 meter afstand tussen de tafels. Bezoek aan de locatie is ook dit jaar volledig seated; er wordt dus bijvoorbeeld niet gedanst of op en neer gelopen. Om de contactmomenten zo minimaal mogelijk te houden wordt er gewerkt met een bestelsysteem waarmee de bestelling met een QR code kan worden geplaatst en ter plekke met iDEAL afgerekend.

Dat heerlijke vakantiegevoel, maar dan in eigen stad. Zo'n plek waar je niet meer weg wil, dat is De Stadsoase deze zomer.