Partyflock
 

Toren

op de kaart
Toren
30 december 2019
Opgevolgd door A'DAM Toren.
AdresOverhoeksplein 1
Amsterdam
Nederland 🇳🇱
Linkfacebookpage
Boek een overnachting in of in de buurt van Toren via Booking.com.

Uitgaansagenda Toren

Laatste feest was op zaterdag 24 mei 2014: IChiOne

Statistieken

57·feesten
geen·in de toekomst
57·in het verleden
7·nieuwsberichten
1·fotoshoot
175·foto's
7·video's
1049·bezoekers · herkomst
876·unieke bezoekers
111Partyflockfans
390·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (42.5358 stemmen)
3 mei 2014
Foto's, The Maze, 3 mei 2014, Toren, Amsterdam

Nieuws

Een revolutie, een begrip, een onverwoestbare avond in de wereld van drum 'n bass. Genoeg eervolle woorden te bedenken voor IChiOne, het feest dat al tien jaar de vaderlandse underground van de broodnodige broken beats voorziet. Maar zelfs onverwoestbare avonden houden een keer op, IChiOne neemt afscheid tijdens zijn tiende verjaardag.
Op zaterdag 3 mei 2014 gaan de deuren open naar The Maze, een cryptisch labyrint in één van de uniekste locaties van Amsterdam, De A'DAM Toren. Immortal Sound Productions (ISP) en Strength of Unity laten je hier één nacht lang ronddolen in een bizarre wereld waarin de beste oldschool, early hardcore en early terror gebundeld wordt met psychedelische visuele effecten die je telkens weer op het verkeerde been zetten. 17
Toren, zoals het voormalig hoofdkantoor van Shell in Amsterdam nu door het leven gaat, verwelkomt op zaterdag 29 maart voor de tweede keer een keur aan internationaal opererende kunstenaars en muzikanten. Dan vindt de tweede Nederlandse editie plaats van [Percep-tion] presenteert: Das Letzte Abendmahl.
Een van Amsterdams meest uitgesproken underground electronic dance music organisaties steekt op 14 maart met kop en schouders boven de grond uit.. En hoe?! Met een goed feest natuurlijk! White Rabbit Celebrates @ A'DAM Toren!
Het waren de dagen dat dance nog puur was, de tijd dat dansmuziek nog simpelweg house heette, zonder verdeling tussen mellow, gabber, trance of techno. Klinkt sentimenteel, toch stond iedereen vanaf de eerste housegolf, eind jaren '80, tot 1994 op dezelfde muziek te feesten. Reden genoeg voor classics-feest The Beginning om terug te blikken op deze unieke periode met dj's die ook toen al van de partij waren. 2
Toren, zoals het voormalig hoofdkantoor van Shell in Amsterdam nu door het leven gaat, verwelkomt op zaterdag 9 november een keur aan internationaal opererende kunstenaars en muzikanten. Dan vindt de eerste Nederlandse editie plaats van [Percep – Tion] Presenteert: Das Letzte Abendmahl. Eerder organiseerde [Percep-tion] vergelijkbare evenementen op verschillende locaties in Berlijn.
Aangezien Prins Pils zich vanaf 30 april officieel Koning Pils mag noemen en net daar met z'n kroon op de boot springt waar Pleinvrees haar jaarlijkse Koninginnedag had gepland, ging dit snode plan niet door. Geen Koninginnedag dit jaar, maar wel een nieuwe aap uit de mouw.