Partyflock
 

NDSM Loods

op de kaart
NDSM Loods
25 maart 2019
AdresNDSM Plein 85
1033 WC
Amsterdam
Nederland Nederland
Telefoon+31 6 81686312
SiteSite ndsmloods.nl
E-mailcindy@ndsmloods.nl
Linksfacebookinstagram
Boek een overnachting in of in de buurt van NDSM Loods via Booking.com.

Uitgaansagenda NDSM Loods

Laatste feest was op zondag 22 oktober 2023: DGTL
Statistieken
14·feesten
geen·in de toekomst
14·in het verleden
5·nieuwsberichten
1·fotoshoot
23·foto's
7·video's
107·bezoekers · herkomst
78·unieke bezoekers
11Partyflockfans
zeer goed·stemresultaat (29.123 stemmen)
20 oktober 2023
Foto's, DGTL, 20 oktober 2023, NDSM Loods, Amsterdam
Nieuws
Van donderdag 19 tot en met zondag 22 oktober vormt de NDSM-loods weer het decor van de ADE-programmering van DGTL. Verspreid over zes shows genieten zo'n 30.000 bezoekers vier dagen lang van een grootse line-up aan DJ's en live acts.
We Still Believe
10 oktober 2022
Over enkele weken strijken honderdduizenden muziekfans neer in Amsterdam als het Amsterdam Dance Event zijn terugkeer maakt op het wereldtoneel. Een stralend juweel in DGTL's festivalachtige ADE-programmering is The Blessed Madonna's We Still Believe.
De Amsterdamse festival organisatie DGTL kondigt deze week hun meest ambitieuze ADE programmering tot nu toe aan. Op de planning staan vijf unieke evenementen in de Scheepsbouwloods op de NDSM-werf die een bijzondere selectie van artiesten samenbrengt.
Twee grote acts uit de dance scene staan tijdens de openingsdag van het jaarlijks terugkerende Amsterdam Dance Event samen in de NDSM-loods. DJ, producer en technogrootheid Richie Hawtin en Modeselektor (live-set) geven ieder een eigen show op woensdag 16 oktober, in de NDSM-loods in Amsterdam.
Twee weken geleden zette DGTL een succesvolle zevende editie neer van hun festival in Amsterdam. Naast de zes regular stages, was er dit jaar voor het eerst een stage toegewijd aan live performances. Het hele weekend door kon het publiek genieten van shows van onder andere George FitzGerald, Colin Benders, GusGus, Satori en Tourist. Tijdens het Amsterdam Dance Event dit jaar zal DGTL dit LIVE concept verder uitbreiden met twee speciale concertavonden.