Partyflock
 

NDSM Loods

op de kaart
afbeelding NDSM Loods
AdresNDSM Plein 85
1033 WC
Amsterdam
Nederland
SiteSite ndsmloods.nl
E-mailcindy@ndsmloods.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Boek een overnachting in of in de buurt van NDSM Loods via Booking.com.

Uitgaansagenda NDSM Loods

Laatste feest was op zaterdag 19 oktober 2019: DGTL × Bonobo
Statistieken
5·feesten
geen·in de toekomst
5·in het verleden
3·nieuwsberichten
4·video's
58·bezoekers · herkomst
48·unieke bezoekers
4Partyflockfans
1.7 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (36 stemmen)
Nieuws
De Amsterdamse festival organisatie DGTL kondigt deze week hun meest ambitieuze ADE programmering tot nu toe aan. Op de planning staan vijf unieke evenementen in de Scheepsbouwloods op de NDSM-werf die een bijzondere selectie van artiesten samenbrengt.
Twee grote acts uit de dance scene staan tijdens de openingsdag van het jaarlijks terugkerende Amsterdam Dance Event samen in de NDSM-loods. DJ, producer en technogrootheid Richie Hawtin en Modeselektor (live-set) geven ieder een eigen show op woensdag 16 oktober, in de NDSM-loods in Amsterdam.
Twee weken geleden zette DGTL een succesvolle zevende editie neer van hun festival in Amsterdam. Naast de zes regular stages, was er dit jaar voor het eerst een stage toegewijd aan live performances. Het hele weekend door kon het publiek genieten van shows van onder andere George FitzGerald, Colin Benders, GusGus, Satori en Tourist. Tijdens het Amsterdam Dance Event dit jaar zal DGTL dit LIVE concept verder uitbreiden met twee speciale concertavonden.