Partyflock

Tuinen van West

 

Tuinen van West

op de kaart
Tuinen van West (afbeelding)
AdresTom Scheursweg 48
1067 MC
Amsterdam
Nederland
SiteSite tuinenvanwest.info
Aanwezigheidfacebookpage
Informatie
Tuinen van West is hét recreatie-, stadslandbouw- en natuurgebied ten westen van de stad Amsterdam. Het ligt tussen de bebouwde kom van Nieuw-West, ringvaart Haarlemmermeer, Halfweg en de N200. Dit is de officiele pagina van Tuinen van West van stadsdeel Nieuw-West.
De afgelopen jaren is deze voormalige groentetuin van de stad Amsterdam herontwikkeld tot landelijk gebied voor recreatie, natuur en stadslandbouw.
Er kwamen o.a. nieuwe fietspaden, een avonturenspeeltuin met picknickheuvel en evenemententerrein.
Naast de oorspronkelijke tuinders komen er steeds meer innovatieve tuinders en 'smaak' ondernemers,
zoals Brouwerij de 7 Deugden, Buitenbar Cantina, de Tuinbutler en de Fruittuin.
En dat wordt de komende jaren alleen maar meer.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Tuinen van West via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Tuinen van West
Het Amsterdams Verbond · 5-jarig Jubileum36 bezoekers
Abstract, Aiscream, Alamaison, Alex Rueda, BELLA, Benny Rodrigues, Boehmer, Broederliefde, Caron, Chaiba, Colorful, Daan de Greef, De Garde, Detroit Swindle, Devarsity, Diggy Doug, Disco Dolly Soundsystem, Duke of Tokyo, Ekte, Emanuelle Vos, en nog 55 andere artiesten →
komm schon Alter · 80s Love (The Retro Edition)24 bezoekers
Arjuna Schiks, Bas Dobbelaer, Daniel Zuur, Dirty Doering, Einmusik, Gabriel Ananda, Kiasmos, Madmotormiquel, Marcus Meinhardt, Miss Melera, Nicky Elisabeth, Niconé, Oliver Schories, Oxia, Polynation, Solee, Tunnelvisions, Vanita
Chin Chin Festival3 bezoekers
ZeeZout Festival5 bezoekers
Statistieken


x
8·feesten
4·in de toekomst
4·in het verleden
4·nieuwsberichten
1·video
92·kliks
225·bezoekers · herkomst
200·unieke bezoekers
4Partyflockfans
3.7 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (54 stemmen)
Nieuws
Bevrijdingsfestival Het Amsterdams Verbond, dat dit jaar vijf jaar bestaat, keert op 5 mei terug naar de Tuinen van West waar het met haar hostingpartijen de vrijheid viert. Om de vrijheid kracht bij te zetten, maakt het festival in tegenstelling tot het moment op 4 mei, om 20.00 uur twee minuten lawaai met alle bezoekers.
Op 9 juni aanstaande vindt komm schon Alter Das Festival plaats in de Tuinen van West. Het enige festival dat een leeftijdsgrens hanteert van 24 jaar en ouder heeft dit jaar weer een aantal extra aanvullingen op het underground deep house en technoprogramma.
Op 9 juni zal de tweede editie van 24+ festival komm schon Alter plaatsvinden in de Tuinen van West. Onder het mom van motto: 'Because you're never too old to party' heeft de organisatie dit jaar een hele speciale gast uitgenodigd; namelijk house opa Johan de Vries, die samen met 2 DJ's zal komen draaien op één van de stages. 2
komm schon Alter
10 maart 2017
Op 10 juni brengt komm schon Alter een tiental van nationale en internationale deep house & techno-acts naar de bühne, tijdens 'komm schon Alter, das festival' in Amsterdam.