Partyflock
 

Tuinen van West

op de kaart
afbeelding Tuinen van West
AdresTom Scheursweg 48
1067 MC
Amsterdam
Nederland
SiteSite tuinenvanwest.info
Aanwezigheidfacebookpage
Informatie
Tuinen van West is hét recreatie-, stadslandbouw- en natuurgebied ten westen van de stad Amsterdam. Het ligt tussen de bebouwde kom van Nieuw-West, ringvaart Haarlemmermeer, Halfweg en de N200. Dit is de officiele pagina van Tuinen van West van stadsdeel Nieuw-West.
De afgelopen jaren is deze voormalige groentetuin van de stad Amsterdam herontwikkeld tot landelijk gebied voor recreatie, natuur en stadslandbouw.
Er kwamen o.a. nieuwe fietspaden, een avonturenspeeltuin met picknickheuvel en evenemententerrein.
Naast de oorspronkelijke tuinders komen er steeds meer innovatieve tuinders en 'smaak' ondernemers,
zoals Brouwerij de 7 Deugden, Buitenbar Cantina, de Tuinbutler en de Fruittuin.
En dat wordt de komende jaren alleen maar meer.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Tuinen van West via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Tuinen van West
Laatste feest was op zaterdag 7 september 2019: ZeeZout Festival
Statistieken


x
8·feesten
geen·in de toekomst
8·in het verleden
6·nieuwsberichten
1·video
181·kliks
263·bezoekers · herkomst
227·unieke bezoekers
3Partyflockfans
4 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (91 stemmen)
Nieuws
Einmusik live / Gabriel Ananda / Katermukke / Kiasmos / Miss Melera / Oliver Schories / Oxia / Solee live / & many more 1
Op zaterdag 6 juli vindt de tweede editie van Chin Chin Festival plaats bij de Tuinen van West in Amsterdam. Het festival is verspreid over zes podia en biedt dit jaar weer een diversiteit aan artiesten zoals; Benny Rodrigues, The Partysquad (LIVE), Adje (LIVE), DJ Irwan, Sunny & Alamaison, DJ Abstract, Makossa en Pablo Discobar Soundsystem.
Bevrijdingsfestival Het Amsterdams Verbond, dat dit jaar vijf jaar bestaat, keert op 5 mei terug naar de Tuinen van West waar het met haar hostingpartijen de vrijheid viert. Om de vrijheid kracht bij te zetten, maakt het festival in tegenstelling tot het moment op 4 mei, om 20.00 uur twee minuten lawaai met alle bezoekers.
Op 9 juni aanstaande vindt komm schon Alter Das Festival plaats in de Tuinen van West. Het enige festival dat een leeftijdsgrens hanteert van 24 jaar en ouder heeft dit jaar weer een aantal extra aanvullingen op het underground deep house en technoprogramma.
Op 9 juni zal de tweede editie van 24+ festival komm schon Alter plaatsvinden in de Tuinen van West. Onder het mom van motto: 'Because you're never too old to party' heeft de organisatie dit jaar een hele speciale gast uitgenodigd; namelijk house opa Johan de Vries, die samen met 2 DJ's zal komen draaien op één van de stages. 2
komm schon Alter
10 maart 2017
Op 10 juni brengt komm schon Alter een tiental van nationale en internationale deep house & techno-acts naar de bühne, tijdens 'komm schon Alter, das festival' in Amsterdam.