Partyflock

IKON

 
IKON (afbeelding)
AdresKotterstraat 1
2030
Antwerpen
België
SiteSite ikonantwerp.com
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitter
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van IKON via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
224·feesten
10·in de toekomst
214·in het verleden
1·feest elders
3·nieuwsberichten
15·video's
899·kliks
712·bezoekers · herkomst
418·unieke bezoekers
172Partyflockfans
74.6 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (226 stemmen)
Nieuws
Wat een mijlpaal! Latin Lovers bestaat dit jaar 10 jaar en zal dat gaan vieren met een '10 Year Anniversary Tour' door heel het land en uiteraard mag een stukje buitenland daarbij niet ontbreken. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland strijkt met haar karavaan maar al te graag neer in België en dan meteen in de dikste club van Antwerpen: IKON!
De vluchtelingencrisis die Europa momenteel ondergaat laat niemand ongemoeid. We zijn tegenwoordig ongevoelig geworden voor beelden van oorlog, executies en bomaanslagen, maar toen er kinderlijkjes aanspoelden aan Europese kustlijnen, werd het duidelijk dat die mensen echt in nood verkeren en hulp en onderdak nodig hebben.
IKON kondigt zich aan als een nieuw revolutionair nightlife project dat veel meer moet worden dan de zoveelste nachtclub. IKON is een eventlocatie die elk weekend weer jongeren het beste van de elektronische muziek wil voorschotelen. Geen gure nachtclub, geen ouderwetse discotheek, maar een multifunctionele event space waar er plaats moet zijn voor alles en iedereen.